22.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Η παραλία που τα αεροπλάνα πετούν λίγα μέτρα πάνω από το κεφάλι σου

Ειδήσεις Ελλάδα

Αν βρεθείς στο νησί, αναζήτησέ την για τα μπάνια σου

Υπάρχουν πολλές ελληνικές παραλίες με ιδιαιτερότητες και χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν.

Η Ζάκυνθος φημίζεται για τις παραλίες της έτσι κι αλλιώς, αλλά δεν είναι και πολύ συνηθισμένο θέαμα να κολυμπάς και να βλέπεις το αεροπλάνο σχεδόν να προσγειώνεται. Μιλάμε για την παραλία «Καλαμάκι». Και εκτός από το γεγονός ότι έχει αυτή την ιδιαιτερότητα, πρόκειται επίσης για μια μοναδικής ομορφιάς παραλία, τεράστια και αμμουδερή που αρέσει σε μικρούς και μεγάλους και όχι άδικα. Αν βρεθείς στο νησί, αναζήτησέ την για τα μπάνια σου.

Η παραλία Καλαμάκι βρίσκεται πολύ κοντά στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου και έτσι οι λουόμενοι βλέπουν να περνούν πάνω από το κεφάλι τους όλα τα αεροπλάνα που φτάνουν στο νησί. Και δεν είναι λίγα… Αν μείνεις στην παραλία για 2 ώρες μπορεί να δεις ακόμη και 4 ή 5 αεροπλάνα να περνούν πάνω από το κεφάλι σου όταν είσαι για μπάνιο. Και είναι πολλοί εκείνοι που σηκώνουν το κινητό τους για να βγάλουν μια φωτογραφία ή ένα βίντεο.

Υπάρχει οργανωμένο τμήμα με ομπρέλες και ξαπλώστρες αλλά μπορείς να βάλεις άνετα οπουδήποτε την πετσέτα και την ομπρέλα σου και μόνος σου. Ο χώρος είναι άπλετος. Επίσης στη συγκεκριμένη παραλία θα δεις και φωλιές που γεννούν οι χελώνες καρέτα – καρέτα.

Η Ζάκυνθος έχει εκατοντάδες νυχτερινά μαγαζιά και έντονη ζωή το βράδυ. Από την άλλη οι παραλίες της και τα χωριά της είναι πολύ kids friendly.

Και φυσικά διαθέτει μερικές από τις πιο όμορφες ελληνικές παραλίες οργανωμένες ή πιο αγνές. Θα βρεις πολλούς τρόπους διασκέδασης για τα παιδιά, νεροτσουλήθρες, το μεγαλύτερο θεματικό mini golf στην Ελλάδα και δεκάδες επιλογές για φαγητό και παγωτό. Φυσικά το ίδιο ισχύει και για τα καταλύματα που είναι για όλα τα γούστα, όπως αναφέρει το exploringgreece.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό