18.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η παραλία με τα κρυστάλλινα νερά δίπλα στην Αθήνα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η βόλτα στα Περιστέρια είναι ιδανική

Η Πελοπόννησος και η Εύβοια έχουν σίγουρα τα πρωτεία με τις παραλίες που έχουν κρυστάλλινα νερά και είναι ταυτόχρονα κοντά στην Αθήνα.

Αλλά και η ίδια η Αττική και τα νησιά του Αργοσαρωνικού δεν πάνε πίσω. Μια από αυτές τις ελληνικές παραλίες που ίσως δεν γνωρίζεις είναι τα Περιστέρια. Βρίσκεται στη Σαλαμίνα και αξίζει να μπει στη λίστα σου για μια εκδρομή.

Τα Περιστέρια με το παράξενο όνομα αποτελούν ουσιαστικά την ομώνυμη παραλία ενός οικισμού στο νότιο τμήμα της Σαλαμίνας. Πρόκειται για μια πολύ γραφική παραλία με πεντακάθαρα νερά και βότσαλα. Δεν είναι υπερβολή, ωστόσο, να πούμε ότι η παραλία μοιάζει με μια φυσική πισίνα που δε θες να σταματήσεις τις βουτιές. Ιδανική επιλογή για μία μονοήμερη εκδρομή ή ακόμη και μετά τη δουλειά, αν φυσικά εργάζεσαι ή μένεις στην Αττική.

Ο οικισμός Περιστέρια είναι επίσης γραφικός, έχει τη δική του ομορφιά, ένα λιμανάκι και ταβερνούλες για να απολαύσει κανείς μια παγωμένη μπύρα και μεζέδες. Ο,τι πρέπει δηλαδή για μετά το μπάνιο.

Η βόλτα στα Περιστέρια είναι ιδανική για όσους δε θέλουν να φύγουν μακριά από την Αθήνα αλλά ταυτόχρονα θέλουν να απολαύσουν τη γαλήνη και ηρεμία της θάλασσας, όπως αναφέρει το exploringgreece.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό