16.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η παράξενη δοκιμασία με τα αυγά – Δεν πέτυχε το σχέδιο της Κότυ

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι κριτές επέπληξαν ορισμένες διαγωνιζόμενες

Περίεργα ξεκίνησε η νέα εβδομάδα για το κορίτσια του GNTM κι αρκετές ήταν αυτές που έδειξαν τη δυσαρέσκειά τους για το γεγονός πως η Αλεξία παρέμεινε για ακόμα μια φορά. Βέβαια παράπονα υπήρξαν και για την καλύτερη φωτογραφία, που κέρδισε η Κότυ.

Η model instructor, Mary Vitinaros και ο coach, Χρήστος Μπίρμπας, έφτασαν στο σπίτι του GNTM 5 και ανακοίνωσαν στα μοντέλα ότι θα ακολουθήσει ένα πολύ ιδιαίτερο μάθημα πασαρέλας, στο οποίο έπρεπε να χρησιμοποιήσουν ως props αυγά και ένα κοντάρι, ώστε να μάθουν πώς να περπατάνε με ίσιο κορμό και άνεση φορώντας ψηλά τακούνια. Η δοκιμασία ικανοποίησε ορισμένες κοπέλες ενώ άλλες τα βρήκαν σκούρα.

Στη φωτογράφηση αποχώρησης οι διαγωνιζόμενες κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν ένα ιδιαίτερο challenge, ένας συνδυασμός μιας πασαρέλας, που είναι βυθισμένη στο νερό και μιας φωτογράφισης, στην οποία τα μοντέλα κρατούσαν ένα γλειφιτζούρι Chupa Chups. Οι ανατροπές δεν έλειψαν και κορίτσια, που τα είχαν πάει καλά άλλες φορές, απογοήτευσαν τους τρεις κριτές Βίκυ Καγιά, Τάσο Σοφρωνίου και Γιώργο Καράβα και τον guest κριτή Στέφανο Ζαούση.

Η κριτική στο πλατό του GNTM κινήθηκε σε πολύ αυστηρά επίπεδα κι οι κριτές επέπληξαν ορισμένες διαγωνιζόμενες, οι οποίες ένιωσαν πλέον τα όρια να στενεύουν σημαντικά. Η παίκτρια με τη χειρότερη λήψη ήταν η Ραφαέλα, που αποχώρησε από το διαγωνισμό.

Η Κότυ είχε δώσει disadvantage στην Ειρήνη, καθώς δεν πιστεύει καθόλου στις δυνατότητές της, αλλά τελικά δεν πέτυχε για λίγο το σχέδιό της.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό