28.9 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Η παράδοση «μίλησε» με Μιριτέλο και νίκη εξάποντο για τον Αστέρα Τρίπολης

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Αστέρας Τρίπολης είδε τον Χουάν Μιριτέλο να χρίζεται… ξανά σκόρερ, διατήρησε το εκπληκτικό αήττητο σερί του στο Αγρίνιο και επικράτησε με 1-0 του Παναιτωλικού. Πολύ καλή εμφάνιση από τους Αρκάδες, οι οποίοι «άντεξαν» μολονότι έπαιζαν με 10 παίκτες από το 66ο λεπτό. Βαθμολογική «ανάσα» το τρίποντο αυτό για την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς, στα… χαμηλά στρώματα παραμένει το σύνολο του Γιάννη Πετράκη.

Ο Αστέρας Τρίπολης είχε ουσία, σκόραρε νωρίς και διαχειρίστηκε το υπέρ του προβάδισμα, ώστε να εξασφαλίσει τη νίκη σε ένα κρίσιμο ματς της 10ης αγωνιστικής της Super League. Οι Αρκάδες κατάφεραν να διατηρήσουν το αήττητο σερί που έχουν «χτίσει» στο Αγρίνιο από το 2016, χάρις στο γκολ του Μιριτέλο που… ξανά έδωσε τη λύση.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 8ο μόλις λεπτό. Ο Νίκος Καλτσάς εκτέλεσε το φάουλ μερικά μέτρα έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε πάνω στον Μιριτέλο, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Στέφανου Καπίνο. Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς είχε ευκαιρίες για να πετύχει και δεύτερο γκολ, όμως πιο κοντά σε αυτό έφτασαν οι γηπεδούχοι, με τον Ζοάο Πέδρο όμως να σημαδεύει το δοκάρι (39′).

Στο δεύτερο μέρος ο Παναιτωλικός ήταν… φλύαρος και δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Νίκου Παπαδόπουλου. Η αποβολή του Καρμόνα στο 66ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα άλλαξε τις ισορροπίες, αλλά ο Αστέρας Τρίπολης «άντεξε» και κατάφερε να πάρει ένα σπουδαίο «τρίποντο».

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναιτωλικός (Γ. Πετράκης): Καπίνο, Μλάντεν, Ντουάρτε (85′ Βολής), Μαλής, Σίλβα Τορεχόν, Χατζηθεοδωρίδης (63′ Ντίας), Μπαλντασάρα (84′ Ξενιτίδης), Χουάνπι, Λιάβας (85′ Μαυρίας), Ζοάο Πέδρο, Αλμέιδα Ντουάρτε (64′ Σενγκέλια).

Αστέρας Τρίπολης (Μ. Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Χουχούμης, Τζουκάνοβιτς, Καστάνο, Καρμόνα, Μουνάφο, Σουρλής (71′ Βαλιέντε), Σεσκ (90+4′ Ντιαρά), Μπαρτόλο (31′ Ζουγλής), Καλτσάς (71′ Γκος), Μιριτέλο (71′ Άλβαρες).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό