20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα ασκήσει έφεση για την ποινή στα στελέχη της

Ειδήσεις Ελλάδα

Με απορία υποδέχθηκαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ την ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για ένα μήνα σε πέντε στελέχη της, χαρακτηρίζοντας την απόφαση του αθλητικού δικαστή εξοντωτική κι εξωφρενική.

Όπως υποστηρίζει στην τοποθέτησή της η Ένωση, η ποινή δεν δικαιολογείται ούτε από την έκθεση του παρατηρητή ούτε από την ακροαματική διαδικασία.

Η απαγόρευση εισόδου επιβλήθηκε στους Παναγιώτη Κονέ, Γιάννη Παπαδημητρίου, Χρήστο Παπαδημητρίου, Γιάννη Παπαδόπουλο και Βασίλη Δημητριάδη.

Οι «κιτρινόμαυροι» εξέφρασαν τις ενστάσεις τους, αφού στην έκθεση του παρατηρητή υπάρχουν τρεις εκφράσεις που στοιχειοθετούν φραστική επίθεση κατά του διαιτητή.

Η μία είναι υβριστική και παραδέχθηκε ότι την εκστόμισε ο Χρήστος Παπαδημητρίου (αναπληρωτής διευθυντής της εταιρίας «Δικέφαλος ΑΕ»), υποστηρίζοντας ότι απευθυνόταν σε οπαδό που πέταξε μπουκάλι.

Οι άλλες δύο -όπως αναφέρονται στην έκθεση- είναι «δεν σέβεσαι την ΑΕΚ» και «φεύγεις σαν κλέφτης». Η απορία των ανθρώπων του συλλόγου, λοιπόν, είναι πως γίνεται για τις δύο φράσεις να έχουν τιμωρηθεί τέσσερις άνθρωποι;

Ως εκ τούτου η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ θα καταθέσει έφεση, εκτιμώντας ότι οι ποινές δεν δικαιολογούνται από τις επίσημες εκθέσεις του αγώνα, καθώς εκτός από την έκθεση του παρατηρητή τόσο η έκθεση της αστυνομίας όσο και το φύλλο αγώνα είναι λευκά.

Την Κυριακή στην Τούμπα δεν θα βρίσκονται ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Γιάννης Παπαδημητρίου και ο τεχνικός διευθυντής Παναγιώτης Κονέ. Ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος, Βασίλης Δημητριάδης, θα μπορεί να είναι στην κερκίδα, όχι όμως στο χώρο ευθύνης του, που είναι τα αποδυτήρια και ο πάγκος της ομάδας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό