20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε τη λήψη επιπλέον μέτρων ασφαλείας στο «Κλ. Βικελίδης»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η επιβολή μεγάλου προστίμου στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και το φαινόμενο της ρίψης αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο του «Κλ. Βικελίδης» οδήγησε την ΠΑΕ Άρης στην απόφαση λήψης επιπλέον μέτρων ασφαλείας για την προστασία της ομάδας.

Στην ΠΑΕ Άρης επιβλήθηκε πρόστιμο 20.000 ευρώ για τη ρίψη αντικειμένων στο παραδοσιακό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ενώ τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό είναι εξίσου επιβαρυντικά. Υπό αυτές τις συνθήκες οι «κίτρινοι» αποφάσισαν τη λήψη επιπλέον μέτρων ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα ανεχθούν απρεπείς συμπεριφορές.

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι, μετά από τα περιστατικά που παρατηρήθηκαν και αφορούν την απρεπή συμπεριφορά μικρής μερίδας φιλάθλων μας (ενδεικτικά αναφέρουμε τη ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο και παρόμοιες απρεπείς συμπεριφορές), που θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα ευρισκομένων στον αγωνιστικό χώρο, προέβη στην τοποθέτηση νέων ειδικών καμερών ασφάλειας με σκοπό την ταυτοποίηση των δραστών για την αποφυγή μελλοντικών ομοίων συμπεριφορών, ώστε να εξαλειφθεί ο κίνδυνος τιμωρίας της έδρας μας.

Θεωρούμε αδιαπραγμάτευτη την άψογη φιλοξενία των αντιπάλων μας και τη σωματική ακεραιότητα των ευρισκόμενων τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στις κερκίδες του γηπέδου. Τα παραπάνω, πέραν των ενεργειών της ΠΑΕ, επαφίενται και στη δική σας κατανόηση…», αναφέρει στην ανακοίνωσή της.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό