24.3 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Η ομάδα του Ράιαν Ρέινολντς «μεταμόρφωσε» τον επιθετικό της σε…. σούπερ ήρωα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο διάσημος ηθοποιός Ράιαν Ρέινολντς, ο οποίος είναι και βασικός χαρακτήρας στην πολυβραβευμένη ταινία που… σπάει ταμεία Deadpool & Wolverine, έχει γίνει ιδιοκτήτης μιας ποδοσφαιρικής ομάδας και συχνά πυκνά, δείχνει το άπλετο χιούμορ του και σε πράγματα που αφορούν το αγωνιστικό σκέλος.

Η Ρέξαμ είναι μια ομάδα από την Ουαλία, και αγωνίζεται στην τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας. Οι ποδοσφαιριστές της με τέτοιον πρόεδρο το ρίχνουν συχνά στα γέλια, και τώρα στην επίσημη φωτογράφιση της ομάδας ενόψει της νέας μεταγραφικής περιόδου, οι ιθύνοντες μαζί με τον Ρέινολντς αποφάσισαν να μετατρέψουν έναν παίκτη του ρόστερ σε ήρωα της Marvel.

wrexham team

Ο λόγος για τον Πολ Μούλιν, έναν 29χρονο Βρετανό που αγωνίζεται στην θέση του στράικερ. Η ομάδα άλλαξε την φωτογραφία του και έδειξε το… πιστολέρο της ανταλλάζοντας την φωτογραφία που απεικονίζει τον ίδιο με τον χαρακτήρα  του Welshpool.

Φυσικά και η κίνηση αυτή της ομάδα έχει γίνει viral, και έχει κάνει όλο το διαδίκτυο να σχολιάζει χαριτολογώντας. 

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Καναδός ηθοποιός του Hollywood έχει ενσαρκώσει ο ίδιος πολλάκις την κορυφαία φιγούρα του Welshpool, και φυσικά αυτός ήταν ακόμη ένας λόγος που επέλεξαν αυτό τον χαρακτήρα της Marvel.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό