29.2 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Η ξεκαρδιστική στιγμή που Βρετανίδα ζητάει στον πρίγκιπα Ουίλιαμ να τη φιλήσει

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια ξεκαρδιστική όσο και αμήχανη στιγμή έζησε ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στην Κορνουάλη σε ένα παιχνίδι βόλεϊ που συμμετείχε και ο ίδιος.

Όπως βλέπουμε στο βίντεο της DailyMail, καταγράφθηκε η στιγμή που μια γυναίκα φωνάζει «μπορώ να έχω ένα φιλί, Γουίλιαμ;» προτού ο Πρίγκιπας γελάσει διασκεδαστικά.

Η σκηνή αυτή συνέβη καθώς ο πρίγκιπας Ουίλιαμ – αλλιώς γνωστός ως Δούκας της Κορνουάλης – επιστέφτηκε για πρώτη φορά ένα οικόπεδο το οποίο ελπίζει ότι θα αλλάξει το πρόσωπο της κρίσης των αστέγων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Φωτογραφήθηκε να δείχνει τις δεξιότητές του στο βόλεϊ στη σημερινή επίσκεψή του στην παραλία και ενώ παραδέχτηκε ότι μπορεί να μπει στον πειρασμό να πάει για σέρφινγκ.

Ο Γουίλιαμ ξεκίνησε το παιχνίδι με τους εφήβους και η ανδρεία του στο σερβίς αποδείχτηκε υπερβολική καθώς ο αντίπαλος χτύπησε επανειλημμένα τη μπάλα στα δίχτυα ενώ προσπαθούσε να επιστρέψει.

Ρώτησε μια ομάδα εφήβων: «Πώς είναι εκεί έξω; Φαίνεται καλό για λίγο σέρφινγκ».

Ο βασιλιάς, ο οποίος ανέλαβε την περιουσία του 1,2 δισεκατομμυρίου λιρών του Δουκάτου της Κορνουάλης όταν ο πατέρας του έγινε βασιλιάς και τον έκανε Πρίγκιπα της Ουαλίας, βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής του πρώτου του στεγαστικού έργου για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των αστέγων στο Nansledan.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό