23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Ξάνθη ενισχύθηκε με τους Ρασίντ και Μονρόζ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ξάνθη προχώρησε σε δύο καλές προσθήκες με τον 28χρονο αμυντικό μέσο, Ρασίντ, και τον 31χρονο κεντρικό επιθετικό, Ζοζέφ Μονρόζ.

Η Ξάνθη έκλεισε και επίσημα δύο παίκτες, τον Ρασίντ και τον Μονρόζ. Ειδικότερα η σχετική ανακοίνωση:

«Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή SΤEEVEN JOSEPH-MONROSE.

Ο 31χρονος Γάλλος ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε για να ενισχύσει την μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας μας, έχοντας την ικανότητα να αγωνίζεται και στ’ αριστερά αλλά και στην κορυφή της επίθεσης. Την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά, στέφθηκε πρωταθλητής στο Αζερμπαϊτζάν με τη Νέφτσι Μπακού και ήταν ο δεύτερος τίτλος στην καριέρα του μετά την κατάκτηση του κυπέλλου Βελγίου με την Γκενκ το 2013. Ήταν διεθνής από την Κ-18 έως και την Ελπίδων της χώρας του, ενώ έχει αγωνιστεί στα Ευρωπαϊκά κύπελλα με την Γκενκ, την Γκαμπάλα και την Νέφτσι, ξεκινώντας την επαγγελματική του καριέρα από τη Λανς.

Steeven, καλώς ήρθες στην ΞΑΝΘΗ».

Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή RACHID AΪT – ATMANE.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής που γεννήθηκε στην Γαλλία έχοντας ρίζες από την Αλγερία, αποκτήθηκε για να ενισχύσει τον άξονα του κέντρου της ομάδας μας. Ο ύψους 1,90 αμυντικός μέσος είχε ξεκινήσει την επαγγελματική του καριέρα από την Σπόρτινγκ Χιχόν με την οποία ανέβηκε στην La Liga το 2015. Τενερίφη, Βάασλαντ Μπέβερεν, Ντιναμό Βουκουρεστίου, Σφάξιεν και Αλ Φουγιαϊράχ οι επόμενες ομάδες του πριν τον ΑΟΞ.

RACHID, καλώς ήρθες στην ΞΑΝΘΗ».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό