27.4 C
Athens
Πέμπτη, 27 Ιουνίου, 2024

«Η Νότιγχαμ απέκτησε παίκτη από Ερυθρό Αστέρα – Πάει δανεικός στον Ολυμπιακό» []

Ειδήσεις Ελλάδα

Παρόλο το Euro, τα μεταγραφικά σενάρια στον Ολυμπιακό δεν σταματούν ποτέ και αυτό φάνηκε και την Δευτέρα (17/06), καθώς οι Πειραιώτες σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ντάνιελ Τέιλορ απέκτησαν τον Νεοζηλανδό Μάρκο Στάμενιτς με μορφή δανεισμού από την Νότιγχαμ Φόρεστ, όπου εκείνη τον αγόρασε από τον Ερυθρό Αστέρα έναντι 5,5 εκατομμυρίων ευρώ. 

Ποιος είναι ο Μάρκο Στάμενιτς

Ο Νεοζηλανδός διεθνής, είναι γεννημένος το 2002 και είναι 22 ετών. Είναι εξαιρετικά ταλαντούχος και ήταν ένας από τους βασικούς παίκτες στην μεσαία γραμμή του Ερυθρού Αστέρα. Μπορεί να αγωνιστεί στην θέση του χαφ, αλλά και του στόπερ, κάτι που σίγουρα θα άρεσε στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. 

Η καριέρα του, ξεκίνησε από τις ομάδες νέων της Νέας Ζηλανδίας και συνεχίστηκε έπειτα στην Κ-19 της Κοπεγχάγης, όπου και αποκτήθηκε το 2020. Στο μεταξύ, έκανε και ένα μικρό πέρασμα και από την Χόγκε. Το καλοκαίρι του 2023 αποχώρησε από την Δανία και μετακόμισε στην Σερβία για να παίξει για τον Ερυθρό Αστέρα. Ο Στάμενιτς, την φετινή σεζόν, μέτρησε 35 εμφανίσεις έχοντας δύο γκολ και μία ασίστ. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό