32.2 C
Athens
Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Η Ντόρτμουντ υπέγραψε χορηγία με κατασκευάστρια εταιρεία όπλων

Ειδήσεις Ελλάδα

Λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό, με την Ρεάλ Μαδρίτης η Ντόρτμουντ ήρθε σε συμφωνία με κατασκευάστρια εταιρία όπλων σε τολμηρό θα μπορούσε να πει κανείς βήμα.

Οι Γερμανοί συμφώνησα με την εταιρία Rheinmetall, και το λογότυπο της θα εμφανίζεται ως χορηγός της ομάδας σε πολλά σημεία όπου της ανήκουν και αναγράφεται το όνομα του συλλόγου. Η εταιρία έκλεισε γρήγορα την συμφωνία ώστε να μπορεί να κάνει το ντεμπούτο της στο τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, εκεί όπου εκατομμύρια βλέμματα οπαδών θα είναι στραμμένα πάνω στην πολυαναμενόμενη αναμέτρηση.

Το λογότυπο της εταιρείας όπλων θα εμφανίζεται στα προϊόντα της ομάδας, για τα επόμενα τρία χρόνια. Ακόμη στους διαφημιστικούς πίνακες του σταδίου και κατά τη διάρκεια των συνεντεύξεων Τύπου, αλλά δεν θα εμφανίζεται στις επίσημες φανέλες των παικτών.

Όπως αναφέρει η Ντόρτμουντ, για την συμφωνία η Rheinmetall θα κερδίσει «τη χρήση διαφημιστικών χώρων ευρείας εμβέλειας, δικαιωμάτων μάρκετινγκ και ρυθμίσεων για εκδηλώσεις και φιλοξενία στο γήπεδο και στους χώρους του συλλόγου». 

Να σημειώσουμε ότι  αυτή είναι η πρώτη φορά που ένας σύλλογος από την Bundesliga συμφωνεί με εταιρία όπλων με την Rheinmetall να είναι παγκοσμίως γνωστή για τις κατασκευές πυρομαχικών στην Ευρώπη, παράγοντας μια ποικιλία τεθωρακισμένων οχημάτων μάχης και μη επανδρωμένων αεροσκαφών μάχης.

«Η ασφάλεια και η άμυνα αποτελούν θεμελιώδεις ακρογωνιαίους λίθους της δημοκρατίας μας», δήλωσε ο CEO των Βεστφαλών Χανς-Γιόακιμ Βάτσκε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό