23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η Ντόρα Μακρυγιάννη συγκλονίζει για την κακοποίηση: «Δεν θέλω να ξαναβρεθώ στα σκοτάδια»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ηθοποιός σε μία νέα εξομολόγηση από καρδιάς στο προφίλ της στο Instagram μιλά για το αδιέξοδο που βίωσε και πως κατάφερε να ορθοποδήσει.

Μετά την αποκάλυψη που είχε κάνει σε τηλεοπτική εκπομπή μιλώντας για το προσωπικό της και σκληρό βίωμα σε μικρή ηλικία, όταν κακοποιήθηκε από σύντροφό της, η ηθοποιός Ντόρα Μακρυγιάννη επανήλθε, με μία συγκινητική εξομολόγηση σε στο προφιλ της στο Instagram, δίνοντας μαθήματα ζωής και θάρρους για τις γυναίκες που είτε αντιμετωπίζουν, είτε έχουν ζήσει όπως εκείνη τέτοιες συμπεριφορές.

«Ξέρω τι σημαίνει να κυκλοφορείς στον δρόμο και να φοβάσαι»

Η Ντόρα Μακρυγιάννη μίλησε με ειλικρίνεια για την τόσο επώδυνη κατάσταση που βίωσε τα πρώτα της χρόνια στην Αθήνα, ενώ φοιτούσε στην δραματική σχολή και συγκατοικούσε με τον τότε σύντροφό της, ο οποίος επέδειξε κακοποιητική συμπεριφορά απέναντί της. Τα λόγια της πραγματικά συγκλονίζουν: «Έχω υπάρξει καταθλιπτική, έχω υπάρξει να μη θέλω να ανοίξω το παντζούρι να με δει ο ήλιος και οι γονείς μου τα ξέρουν αυτά γιατί με είχαν δει. Έχω φτάσει όταν η κατάσταση διαιωνιζόταν – να έχω αυτοκτονικές τάσεις γιατί πίστευα ότι δεν μπορώ να βάλω stop σε αυτό που συμβαίνει, αλλά ευτυχώς υπήρξαν άνθρωποι που με βοήθησαν πολύ».

https://www.instagram.com/p/CeEPQw-jjV-

Τόνισε ωστόσο πως υπήρξαν περιστατικά κακοποίησης τα οποία βίωσε στην είσοδο μίας πολυκατοικίας και ενώ εκλιπαρούσε για βοήθεια, κανείς δεν βρέθηκε να την βοηθήσει. Η αλήθεια των λόγων της είναι καθηλωτική: «Ξέρω τι σημαίνει να κυκλοφορείς στον δρόμο και να φοβάσαι. Να βγαίνεις από το σπίτι και να νομίζεις ότι σε παρακολουθούν. Να φοβάσαι με ποιον να μιλήσεις, αν θα μιλήσεις, αν θα το μάθει επειδή μίλησες. Τι σημαίνει να φοβάσαι πώς θα ντυθείς γιατί μπορεί αυτό να κριθεί, γιατί μάλλον μιλάμε για μια ζήλεια η οποία είναι μη ελέγξιμη. Ξέρω τι σημαίνει να σου βγαίνουν διαταραχές άγχους, με ό,τι αυτό σημαίνει: ταχυκαρδίες, έντονους παλμούς, εφίδρωση. Κρίσεις πανικού, να μην μπορείς να κοιμηθείς το βράδυ, να βλέπεις συνεχώς εφιάλτες».

Παρόλα αυτά, η 31 χρονών σήμερα ηθοποιός, βρήκε την δύναμη να συγχωρήσει τον άνθρωπο που την κακοποίησε μιλώντας για δύναμη: «Δεν πας μπροστά στη ζωή σου έχοντας τοξικά συναισθήματα, ζεις ακόμα στα σκοτάδια και εγώ στα σκοτάδια δεν θέλω να ξαναβρεθώ ποτέ».

https://www.instagram.com/p/CdseSmmM1NG

Τα λόγια της άγγιξαν αρκετούς από τους followers της αλλά και τους συναδέλφους της, οι οποίοι με δεκάδες μηνύματα, της έδειξαν κάτω από την ανάρτηση της, την αγάπη τους αλλά και το αντίκτυπο που είχαν τα λόγια της.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό