23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η νέα Mustang Mach-E με μία φόρτιση σε οποιαδήποτε παραλία

Ειδήσεις Ελλάδα

Περισσότεροι ταξιδιώτες από ποτέ αποφάσισαν φέτος το καλοκαίρι να εξερευνήσουν την Ευρώπη με ένα ηλεκτρικό όχημα, με τις πωλήσεις τους να έχουν αυξηθεί πάνω από 50% μέχρι τα μέσα Αυγούστου συγκριτικά με την αντίστοιχη περίοδο του 2020. Αν μη τι άλλο, για τους νέους ιδιοκτήτες της Mustang Mach-E, το άγχος της αυτονομίας δεν υπονομεύει τον ενθουσιασμό του ταξιδιού.
Έτσι, από τη Βέρνη της Ελβετίας μέχρι τη Γένοβα, το ιστορικό λιμάνι της Ιταλίας, ή από τη Μαδρίτη μέχρι τις μαγευτικές παραλίες της Μαρμπέγια στην Ισπανία, οι ιδιοκτήτες της αμιγώς ηλεκτρικής Ford Mustang Mach-E μπορούν να ολοκληρώνουν αυτές και πολλές ακόμα Ευρωπαϊκές διαδρομές από την πρωτεύουσα μέχρι ένα παραλιακό θέρετρο, μόλις με μία φόρτιση.

Ακόμα και από μία πρωτεύουσα όπως η Πράγα στην Τσεχία που περιβάλλεται από ξηρά, η  Mustang Mach-E μπορεί να μεταφέρει μία οικογένεια χωρίς στάση για φόρτιση μέχρι την Szczecin Beach, περίπου 500 χιλιόμετρα βόρεια της Πολωνίας. Και με την εκτιμώμενη αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία της να φτάνει τα 610 χιλιόμετρα, η φόρτιση μπορεί να… φτάσει και να περισσέψει.
Το ταξίδι από τις πρωτεύουσες της Αυστρίας, της Ουγγαρίας, της Πολωνίας, της Ισπανίας ή της Ελβετίας, είναι αρκετά μακρινό. Ωστόσο, το κορυφαίο δίκτυο φόρτισης FordPass Charging Network προσφέρει συμβατούς σταθμούς φόρτισης σε προσβάσιμα παραθαλάσσια θέρετρα από τις πρωτεύουσες αυτών των χωρών, έτσι ώστε οι ιδιοκτήτες της Mustang Mach-E να γεμίζουν τις μπαταρίες τους διασφαλίζοντας ότι έχουν αρκετή ηλεκτρική ενέργεια για την επιστροφή στο σπίτι.

Πέρα από την οδήγηση μηδενικών ρύπων, οι ιδιοκτήτες θα επωφεληθούν όχι μόνο από το χαμηλό λειτουργικό κόστος έναντι εκείνου που προσφέρουν σήμερα τα οχήματα με κινητήρες βενζίνης ή ντίζελ, αλλά και από τον αθόρυβο χαρακτήρα ενός ηλεκτρικού συστήματος κίνησης, που με τη σειρά του μειώνει περαιτέρω το στρες.
Ανεξάρτητα από τον προορισμό που έχουν αποφασίσει να ταξιδέψουν οι Ευρωπαίοι ιδιοκτήτες όσο ακόμα κρατά το καλοκαίρι, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το EV Trip Planner στο FordPass app4 για ακόμα μεγαλύτερη άνεση. Η συγκεκριμένη εφαρμογή υπολογίζει τη διαδρομή και, με βάση το τρέχον επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας της Mustang Mach-E, προγραμματίζει τις όποιες στάσεις φόρτισης χρειαστούν. Το Intelligent Range προβλέπει επίσης με μεγαλύτερη ακρίβεια την υπολειπόμενη αυτονομία με βάση το στυλ οδήγησης, τις καιρικές προβλέψεις και τα δεδομένα πληθοπορισμού από άλλα οχήματα Mustang Mach-E.

Όμως, η Mustang Mach-E είναι ιδανικός σύντροφος στις καλοκαιρινές αποδράσεις για πολλούς ακόμα λόγους. Ο αδιάβροχος χώρος αποσκευών κάτω από το καπό (frunk) επιτρέπει τη μεταφορά βρεγμένων πετσετών ή μαγιό με κολλημένη άμμο, ενώ μοντέλα με προαιρετική, πλήρους μήκους πανοραμική οροφή περιλαμβάνουν μία ειδική κρυστάλλινη επίστρωση που βοηθά το εσωτερικό να παραμείνει πιο δροσερό. Ένα πρόσθετο εσωτερικό στρώμα ανάμεσα στα κρύσταλλα, βοηθά επίσης στην προστασία από τις υπεριώδεις ακτίνες.
Η επόμενη γενιά του συστήματος infotainment SYNC5 παρέχει επίσης τη δυνατότητα διαχωρισμού της οθόνης αφής των 15,5” μεταξύ λειτουργίας πλοήγησης και επιλογής μουσικής – με Power Up over-the-air ενημερώσεις να προσθέτουν χρήσιμα νέα χαρακτηριστικά. Έτσι τα πάντα είναι έτοιμα για ένα θαυμάσιο οδοιπορικό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό