22.5 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Η νέα Bentley Flying Spur είναι πολυτελής λιμουζίνα με επιδόσεις supercar

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Bentley παρουσίασε την καινούργια Flying Spur που είναι η πιο ισχυρή λιμουζίνα στην ιστορία της. Κάτω από το μακρύ καπό της δεν βρίσκεται πια ο κλασικός W12 αλλά ένα καινούργιο plug-in υβριδικό σύστημα πρόωσης.

Το οποίο αποτελείται από έναν bi-turbo V8 4.000 κυβικών, 600 ίππων και 800 Nm και έναν ηλεκτροκινητήρα με 190 ίππους και 450 Nm. Η συνδυαστική απόδοση φτάνει τους 782 ίππους, που είναι 123 πιο πολλοί από αυτούς της κορυφαίας εκδοχής του W12.  

Το σύστημα είναι αντίστοιχο με αυτό της Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid με τροποποιήσεις φυσικά προκειμένου να προσαρμοστεί στη διαφορετική λογική και φιλοσοφία της Bentley, ενώ η μπαταρία του των 25,9 kWh -φορτίζει με έως και 11,0 kW- εξασφαλίζει μια ηλεκτρική αυτονομία που φτάνει τα 75 χιλιόμετρα. Με ταχύτητα έως και 140 χλμ./ώρα, ενώ η συνολική αυτονομία φτάνει τα 830 χιλιόμετρα.

Όσο για τις επιδόσεις σημειώστε ένα 0-100 χλμ./ώρα σε 3,5 δεύτερα.

Αλλαγές έχουν γίνει και στην ανάρτηση με καινούργια αμορτισέρ διπλής βαλβίδας και καλύτερο έλεγχο του πλαισίου στο πρόγραμμα Sport.

Αισθητικά οι αλλαγές περιορίζονται στην καινούργια μάσκα και τους νέες εισαγωγές αέρα, ενώ στο υπερ-πολυτελές εσωτερικό η Wellness Seating Specification είναι πλέον διαθέσιμη για όλους τους επιβάτες.

Οι παραδόσεις της νέας Bentley Flying Spur αναμένεται να ξεκινήσουν πριν το τέλος του έτους. Οι τιμές της στην Κεντρική Ευρώπη θα ξεκινούν πάνω κάτω από τις 300.000 ευρώ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό