20.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Η νέα animated ταινία έρχεται το 2022 με πρωταγωνιστή τον Chris Pratt

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Shigeru Miyamoto, δημιουργός της σειράς Super Mario, επιβεβαίωσε ότι η πολυαναμενόμενη ταινία Super Mario Bros. θα φτάσει στις κινηματογραφικές αίθουσες της Αμερικής στις 21 Δεκεμβρίου 2022.

Οι Nintendo και Illumination συνεργάζονται για την ταινία από το 2018. Η Nintendo δεν έχει αποκαλύψει πολλές λεπτομέρειες για την ταινία. Η ιστορία, το σκηνικό και ακόμη και ο επίσημος τίτλος εξακολουθούν να αποτελούν μυστήριο, ωστόσο, έδωσε πληροφορίες σχετικά με το κύριο καστ.

Στην ολοκαίνουργια περιπέτεια του Super Mario θα πρωταγωνιστούν οι Chris Pratt ως Mario, Anya Taylor-Joy ως Princess Peach, Charlie Day ως Luigi, Jack Black ως Bowser, Keegan-Michael Key ως Toad και Seth Rogen ως Donkey Kong. Άλλοι μικρότεροι ρόλοι περιλαμβάνουν τον Kevin Michael Richardson ως Kamek, τον Fred Armisen ως τον Cranky Kong και τον Sebastian Maniscalco ως τον Spike.

Τέλος, ο Miyamoto ανέφερε ότι ίσως χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να δείξουν πλάνα στους θαυμαστές.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[via]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό