22.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η νέα ταινία της Pixar κάνει πρεμιέρα στις 11 Μαρτίου 2022

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην ολοκαίνουργια ταινία της Pixar (Disney), Turning Red, η μικρή Mei είναι ενθουσιασμένη για την επερχόμενη έναρξη της σχολικής χρονιάς της, μέχρι που μετατρέπεται σε ένα γιγάντιο κόκκινο πάντα στη μέση της νύχτας.

Τότε ανακαλύπτει ότι το «χάρισμα» της είναι κληρονομικό από την οικογένεια και αντιλαμβάνεται ότι κάθε φορά που χαίρεται, ενθουσιάζεται ή συγκλονίζεται θα μετατρέπεται σε ένα μεγάλο, χνουδωτό κόκκινο πράγμα. Στο trailer που μόλις κυκλοφόρησε βλέπουμε την πρώτη μεταμόρφωση της Mei και την αντίδραση της μητέρας της και των συμμαθητών της.

Το Turning Red θα σκηνοθετήσει ο Domee Shi και πρωταγωνιστούν οι Rosalie Chiang ως Mei και η Sandra Oh ως η υπερπροστατευτική μητέρα της Mei.

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 11 Μαρτίου 2022.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed/ στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό