34.6 C
Athens
Παρασκευή, 23 Αυγούστου, 2024

Η νέα σχέση του Κρουζ Μπέκαμ με την εντυπωσιακή τραγουδίστρια jackie Apostel “πονοκέφαλος” για την Βικτόρια Μπέκαμ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ήταν μόλις πριν από έναν μήνα όταν έγινε γνωστό ότι ο Cruz Beckham είναι σε νέα σχέση, όταν φωτογραφήθηκε σε τρυφερά ενσταντανέ με την τραγουδίστρια Jackie Apostel, κατά τη διάρκεια μιας βραδινής εξόδου τους στο Λονδίνο, ενώ λίγο αργότερα έκαναν δημόσια εμφάνιση στο φεστιβάλ του Glastonbury.

Και ενώ όσοι τους γνωρίζουν μιλούν για έναν δυνατό έρωτα και οι ίδιοι πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, η Victoria δεν δείχνει τον ίδιο ενθουσιασμό, υποστηρίζουν άτομα από το κοντινό της περιβάλλον. «Αυτό συμβαίνει σχεδόν κάθε φορά που κάποιο νέο άτομο εισβάλλει στην οικογένεια και ο λόγος είναι ότι είναι καχύποπτη με κάποιον που δεν γνωρίζει καλά, πολύ περισσότερο με κάποιον που δεν γνωρίζει πολλά για το παρελθόν του, όπως συμβαίνει και στην περίπτωση της Jackie Apostel» εξηγούν.

Αυτό που την προβληματίζει ιδιαίτερα είναι ότι δεν θέλει να διαρρέουν μυστικά και προσωπικές πληροφορίες για μέλη της οικογένειάς της, πράγμα που δεν μπορεί να αποφευχθεί εντελώς κάποιες φορές.

Για την ιστορία, η Jackie Apostel με καταγωγή από την Βραζιλία και την Γερμανία ήταν μέλος του κοριτσίστικου συγκροτήματος Schutz, αλλά εγκατέλειψε το γκρουπ για να επικεντρωθεί σε μια σόλο καριέρα και όπως δείχνουν τα πρώτα της βήματα στον χώρο της μουσικής το μέλλον προδιαγράφεται πολλά υποσχόμενο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό