16.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η νέα συσκευή της ASBIS εξουδετερώνει όλα τα γνωστά στελέχη των κορονοϊών!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ASBIS συμμετέχει στον αγώνα για την καταπολέμηση του κορονοϊού λανσάροντας μια πρωτοποριακή συσκευή. Επίσημος αποκλειστικός διανομέας στην Κύπρο είναι η εταιρεία George Petrou LTD και το PERENIO IONIC SHIELD ™ θα είναι διαθέσιμο τον Ιούνιο στα φαρμακεία.

Το Perenio Ionic Shield έχει σχεδιαστεί για την πρόληψη μολυσματικών ασθενειών που προκαλούνται από γνωστά στελέχη κορονοϊών, συμπεριλαμβανομένου του Sars-CoV-2. Αυτό το καινοτόμο προϊόν αναπτύχθηκε από μια διεθνή ομάδα επιστημόνων με πολυετή εμπειρία στη μελέτη των επιδράσεων των ιόντων στο ανθρώπινο σώμα, τα βακτήρια και τους ιούς που έπαιξαν βασικό ρόλο σε αυτήν τη διαδικασία. Εμπειρογνώμονες στη θεωρητική φυσική, τη χημεία, τη βιοϊατρική και τη μηχανική από πολλές χώρες έχουν συνεργαστεί για να δημιουργήσουν ένα προϊόν που μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στην προστασία της υγείας μας και των αγαπημένων μας ατόμων.

“Η πρωτοποριακή αυτή συσκευή είναι ένα επίτευγμα τεχνολογικό και επιστημονικό που πρέπει να βρίσκετε σε κάθε εσωτερικό χώρο όπου συναθροίζονται άνθρωποι, μετά από 15 μήνες καταφέραμε να βάλουμε και εμείς το λιθαράκι μας στην καταπολέμηση της πανδημίας, της μεγαλύτερης στην νεότερη ιστορία της ανθρωπότητας. Για αυτό τον λόγο επιλέξαμε την George Petrou LTD σαν στρατηγικό συνεργάτη,  μια εταιρεία με μακροχρόνια εμπειρία στην διανομή φαρμακευτικού εξοπλισμού και είμαστε σίγουροι για την επιτυχία” δήλωσε ο Λέυκιος Θεοδοσίου, Γενικός Διευθυντής της ASBIS KYPROS LTD.

Η Perenio συνιστά τη χρήση της συσκευής σε κλειστά δωμάτια – στο σπίτι, στο γραφείο, ακόμη και σε αυτοκίνητο ή ταξί. Το δίκτυο συσκευών Perenio Ionic Shield που τοποθετείται σε ακτίνα  3 μέτρων μπορεί επίσης να προστατεύσει τους ανθρώπους σε δημόσιους χώρους: εμπορικά κέντρα, αεροδρόμια, σιδηροδρομικούς σταθμούς, γυμναστήρια, καφετέριες, εστιατόρια, σαλόνια ομορφιάς και ταξί ή μέσα μαζικής μεταφοράς.

Το Perenio Ionic Shield PEWOW01 έχει υποβληθεί σε μια σειρά διαγνωστικών εξετάσεων και κλινικής αξιολόγησης. Έχει καταχωρηθεί ως ενεργή, μη επεμβατική ιατρική συσκευή κατηγορίας 1 για χρήση στην αγορά της ΕΕ και του ΗΒ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό