16.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η νέα ΣΣΕ των αισθητικών που εργάζονται στις επιχειρήσεις καλλυντικών

Ειδήσεις Ελλάδα

14 Οκτώβριος 2021

Στις διατάξεις της σύμβασης υπάγονται οι εργαζόμενοι και των δύο φύλων που απασχολούνται με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας στις επιχειρήσεις καλλυντικών όλης της χώρας με την ιδιότητα του/της συμβούλου ομορφιάς/αισθητικού. Στο πλαίσιο της σύμβασης ως σύμβουλος ομορφιάς/αισθητικός στο χώρο των καλλυντικών ορίζεται ο/η εργαζόμενος/η που παρέχει τις εξής εργασίες:

α) στο Λιανεμπόριο:Παρέχει συμβουλές για την επιλογή καλλυντικών προϊόντων.Εφαρμόζει καλλυντικά προϊόντα καθώς και αισθητικό μακιγιάζ.Προωθεί την πώληση καλλυντικών.Φροντίζει για τη διαθεσιμότητα των καλλυντικών προϊόντων. β) στην Επιχείρηση:Απασχολείται ως σύμβουλος στο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης καλλυντικών προϊόντων.Απασχολείται ως εκπαιδευτής/εκπαιδεύτρια σε πρόγραμμα δια βίου κατάρτισης.

Η ισχύς της αρχίζει από την 01-10-2021 και λήγει την 30-09-2022.

Δείτε τη νέα ΣΣΕ από τη σχετική ενότητα του κόμβου

Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό