29.9 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

Η νέα παράσταση της Λένας Κιτσοπούλου στο θέατρο

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο θέατρο Τέχνης επιστρέφει τον Μαϊο η Λένα Κιτσοπούλου, με το νέο της έργο με τίτλο «Και λέγε λέγε», στο οποίο υπογράφει το κείμενο και τη σκηνοθεσία.

Πρόκειται για ένα έργο εποχής, που μιλά για τον έρωτα, στο οποίο πρωταγωνιστούν οι: Λένα Κιτσοπούλου, Έμιλυ Κολιανδρή, Γιάννης Κότσιφας, Ιωάννα Μαυρέα, Πάνος Παπαδόπουλος, Θοδωρής Σκυφτούλης, ενώ τα κοστούμια και τα σκηνικά υπογράφει η Μαγδαληνή Αυγερινού και τον φωτισμό ο Νίκος Βλασσόπουλος.

Μια σκηνή από το έργο:

ΜΑΣΑ: Ήρθε η άμαξα. Θα πω του Σεργκέι Μπρέγκοβιτς να κατέβει(Ο Σεργκέι κατεβαίνει τη σκάλα με το βιολί του σπασμένο από την προηγούμενη σκηνή τσακωμού με τον γιατρό)

Α, να’ τος.

ΝΑΤΑΣΑ: Σεργκέι, θα φύγετε τελικά;

ΣΕΡΓΚΕΙ: Ναι, πρέπει να φύγω μικρή μου Νατάσα

ΝΑΤΑΣΑ: Μα το σαμοβάρι βράζει. 

ΣΕΡΓΚΕΙ: Σσσσσσστ…….

ΝΑΤΑΣΑ: ……… μα σήμερα στη λίμνη θα γίνει η μεγάλη γιορτή για τη συγκομιδή…

ΣΕΡΓΚΕΙ: Σσσσσσστ……..(Η Νατάσα σωριάζεται στα πόδια του κλαίγοντας)

Ο σάλος μετά τις Σφήκες στην Επίδαυρο 

Να σημειωθεί ότι αυτή η παράσταση της Λένας Κιτσοπούλου, έρχεται μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε για την διασκευή που έκανε στις «Σφήκες» του Αριστοφάνη, που ανέβηκαν στην Επίδαυρο το προηγούμενο καλοκαίρι.

Λένα Κιτσοπούλου – “Σφήκες”- : Ndp

Η ψηλή μπασκέτα που είχε τοποθετηθεί στην ορχήστρα του αρχαίου θεάτρου ως μέρος του σκηνικού της παράστασης, οι πλαστικές καρέκλες αλλά και η γλώσσα που είχε χρησιμοποιήσει είχαν προκαλέσει τότε πολλές αντιδράσεις και αρνητικά σχόλια.

Λένα Κιτσοπούλου – “Σφήκες” – : Ndp

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό