15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η νέα οθόνη αφής 24” FHD με τιμή €352

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ViewSonic παρουσιάζει τη νέα 10-point οθόνη αφής, 24 ιντσών TD2455. Χάρη στην γρήγορη απόκριση, την τεχνολογία in-cell touch και την προηγμένη εργονομική σχεδίαση που διαθέτει, η ViewSonic TD2455 προσφέρει περισσότερο hands-on control για συνεργατικές τάξεις και περισσότερο παραγωγικά περιβάλλοντα.

Η εύκολη στη χρήση οθόνη αφής προσφέρει ομαλή και γρήγορη απόκριση, ενώ χάρη στις 10-point multi-touch δυνατότητες, οι χρήστες μπορούν ταυτόχρονα να γράφουν ή να σχεδιάζουν στην επιφάνεια της με τη βοήθεια γραφίδας ή με τα δάχτυλα. Το monitor συνοδεύεται μία πολύ ελαφριά γραφίδα, προσαρμόζεται πολύ εύκολα στη βάση της οθόνης και η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία σημειώσεων, για σχεδίαση ή για την εκτέλεση εργασιών που απαιτούν μεγαλύτερη ακρίβεια από αυτή που μπορούν να προσφέρουν τα ακροδάχτυλα. Επιπλέον, η τελευταία θύρα USB 3.2 Type-C μετατρέπει την οθόνη σε πανίσχυρο hub, επιτρέποντας την εύκολη σύνδεση σε PC, laptop και συστήματα Chrome. Ακόμα, το USB Type-C παρέχει φόρτιση, βίντεο και ήχο, μέσω ενός μόνο καλωδίου.

Η TD2455 διαθέτει εργονομική βάση διπλής άρθρωσης, που επιτρέπει την κλίση και τη ρύθμιση της οθόνης, για να προσφέρει μία πιο άνετη εμπειρία χρήστη. Αυτή η ανθεκτική σχεδίαση διασφαλίζει ότι η οθόνη αποδίδει σε μία ποικιλία από περιβάλλοντα και σενάρια, προκειμένου να ενισχύσει τη διαδραστικότητα. Με προαιρετικό mount kit, η TD2455 μπορεί να χρησιμοποιηθεί με VDI client endpoints.

Χαρακτηριστικά της οθόνης αφής TD2455:

24 ιντσών με native Full HD (1920×1080) ανάλυση10-point Projected Capacitive (PCAP) οθόνη αφήςεργονομική σχεδίαση, SuperClear IPS πάνελ και πολύ λεπτά περιθώρια από 3 πλευρές USB 3.2 Type-C, DisplayPort και HDMIδιαθέσιμη: τώρα, προτεινόμενη τιμή λιανικής: €352

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό