31.5 C
Athens
Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2024

Η νέα εφαρμογή του TikTok που θυμίζει BeReal και Instagram

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ByteDance, δημιουργός του TikTok, όπως φαίνεται, δοκιμάζει μια νέα εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης με την ονομασία Whee. Η εφαρμογή είναι προς το παρόν καταχωρημένη στο Google Play Store, αλλά δεν είναι διαθέσιμη στις περισσότερες αγορές.

Η περιγραφή της εφαρμογής αναφέρει ότι το Whee επιτρέπει στους χρήστες να “τραβούν και να μοιράζονται φωτογραφίες από την πραγματική ζωή που μόνο οι φίλοι σας μπορούν να δουν”. Υποδεικνύει ότι το Whee εστιάζει στην ανταλλαγή φωτογραφιών τύπου BeReal μεταξύ συνδέσεων και όχι σε viral περιεχόμενο.

Τα screenshots του Whee δείχνουν έναν σχεδιασμό παρόμοιο με το Instagram, με μια ροή φωτογραφιών που δημοσιεύονται από φίλους. Ωστόσο, σε αντίθεση με πλατφόρμες όπως το Instagram και το Snapchat, οι φωτογραφίες του Whee φαίνεται ότι προορίζονται να μπορούν να προβληθούν μόνο από επιλεγμένους φίλους. Οι φίλοι μπορούν να κάνουν like και να σχολιάζουν ο ένας τις αναρτήσεις του άλλου, αλλά οι ξένοι δεν θα βλέπουν το περιεχόμενο.

Το Whee είναι μια νέα κοινωνική εφαρμογή που δημιουργήθηκε για να σας κρατήσει συνδεδεμένους με τους στενούς σας φίλους μέσα από τις αυθόρμητες στιγμές της ζωής. Καταγράψτε και μοιραστείτε φωτογραφίες από την πραγματική ζωή που μόνο οι φίλοι σας μπορούν να δουν, επιτρέποντάς σας να είστε ο πιο αυθεντικός εαυτός σας. Το Whee είναι το καλύτερο μέρος για στενούς φίλους που μοιράζονται στιγμές της ζωής

Σύμφωνα με έναν χρήστη του X, τον Artem Russakovskii, η εφαρμογή είναι προς το παρόν διαθέσιμη σε περίπου δώδεκα χώρες, αν και οι ΗΠΑ δεν περιλαμβάνονται στην αρχική κυκλοφορία. Η απόπειρα πρόσβασης στο Whee από περιοχές όπου δεν υποστηρίζεται επίσημα οδηγεί σε μήνυμα σφάλματος, ενώ ακόμη και η χρήση VPN δεν παρακάμπτει αυτούς τους περιορισμούς.

Whee – [Google Play Store Link]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό