16.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η νέα εκστρατεία ευαισθητοποίησης για την Αυτοφροντίδα

Ειδήσεις Ελλάδα

Την εκστρατεία ευαισθητοποίησης για την Αυτοφροντίδα με τίτλο «Με ΦροντίΖΩ ΚΑΛΑ», ανακοίνωσε σήμερα ο Σύνδεσμος Εταιρειών Φαρμάκων Ευρείας Χρήσης (ΕΦΕΧ). Η εκστρατεία η οποία υποστηρίζεται από το υπουργείο Υγείας έχει στόχο την εκπαίδευση των πολιτών σε θέματα ορθών πρακτικών Αυτοφροντίδας.

Μέσω της εκστρατείας «Με ΦροντίΖΩ ΚΑΛΑ», ο ΕΦΕΧ  επιδιώκει να ενημερώσει το κοινό για την πρόληψη των ασθενειών και τη διαχείριση των ήπιων συμπτωμάτων τους μέσω της υιοθέτησης ορθών πρακτικών προαγωγής της σωματικής και ψυχικής υγείας.

Στο πλαίσιο αυτό, τόσο η ενημερωτική ιστοσελίδα www.mefrontizwkala.gr όσο και η δραστηριοποίηση στα social media του Συνδέσμου, βοηθούν τους πολίτες να μάθουν να αναγνωρίζουν τις πολύπλευρες ανάγκες του οργανισμού τους και να τις ικανοποιούν επιλέγοντας τις κατάλληλες πρακτικές Αυτοφροντίδας, πάντα σε συνεννόηση με τον φαρμακοποιό τους.

Ο πρόεδρος ΕΦΕΧ και γενικός διευθυντής ΒΙΑΝ Α.Ε. του Ομίλου Γιαννακόπουλου, Δημήτρης Μωραΐτης, με αφορμή την ανακοίνωση της εκστρατείας ευχαρίστησε το υπουργείο Υγείας για την υποστήριξη και τόνισε ότι η κίνηση αυτή εκφράζει τη συμπόρευση με την πολιτεία προς τον κοινό στόχο για την προάσπιση του δικαιώματος κάθε Έλληνα πολίτη στην καλή υγεία και ευεξία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό