26.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Η νέα ανακοίνωση μετά την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων

Ειδήσεις Ελλάδα

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση των ασφαλιστικών που έκανε ο Γιώργος Μαζωνάκης για τις οικονομικές διαφορές που έχει με την αδερφή του Βάσω.

Οι δύο πλευρές εξέφρασαν τις θέσεις τους και αναμένουν την απόφαση, η οποία ίσως χρειαστεί μήνες για να βγει.  

 Ωστόσο, μετά την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων η πλευρά του Γιώργου Μαζωνάκη, και συγκεκριμένα ο δικηγόρος του Θεόδωρος Μαντάς, εξέδωσε νέα ανακοίνωση, με την οποία ουσιαστικά θέλησε να ευχαριστήσει τους δημοσιογράφους για τον χειρισμό του θέματος αλλά και να διευκρινήσει πως ο Γιώργος Μαζωνάκης περιμένει από την αντίθετη πλευρά τις πρωτοβουλίες που «θα διαμορφώσουν συνθήκες ειρήνευσης και αποτελεσματικής επίλυσης της επίδικης διαφοράς».

Η ανακοίνωση του δικηγόρου του Γιώργου Μαζωνάκη, Θεόδωρου Μαντά:

«Ολοκληρώθηκε σήμερα (χθες Δευτέρα 27/5), δια της υποβολής του σχετικού Σημειώματος, η εκδίκαση των Ασφαλιστικών Μέτρων που κατέθεσε ο εντολέας μας Γιώργος Μαζωνάκης ενώπιον του Μονομέλους Πρωτοδικείου Πειραιά. Εξαιρετική αποδείχθηκε η συνεργασία μας με τον έγκριτο συνάδελφο Αθανάσιο Τετώρο, του οποίου η συμβολή στην υπόθεση αυτή υπήρξε καθοριστική.

Ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής Γιώργος Μαζωνάκης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια όλους τους δημοσιογράφους για το σεβασμό που επέδειξαν στο πρόσωπο του και στην καλλιτεχνική του διαδρομή. Αναμένουμε τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα διαμορφώσουν συνθήκες ειρήνευσης και αποτελεσματικής επίλυσης της επίδικης διαφοράς».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό