19.3 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς εξαφανίστηκε από τα social media μετά τον αρραβώνα -Διέγραψε το Instagram, τι είπε στο Twitter | ΖΩΗ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ελευθερώθηκε (σχεδόν) από τα δεσμά της κηδεμονίας του πατέρα της, αρραβωνιάστηκε και τώρα σκέφτεται πολύ σοβαρά να κάνει ένα διάλειμμα από όλους και όλα.

Έπειτα από ένα επεισοδιακό καλοκαίρι, κατά το οποίο ήρθαν στο φως οι αλλόκοτοι όσο και απάνθρωποι όροι που επέβαλε στην Μπρίτνεϊ Σπίαρς ο πατέρας της, η 39χρονη δείχνει να ανακτά τον έλεγχο της ζωής της.

Την περασμένη εβδομάδα, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ανακοίνωσε πως είπε το «ναι» στην πρόταση του συντρόφου της, Σαμ Ασγκάρι, και φρόντισε επίσης να μας δείξει τα οπίσθιά της. Λίγο αργότερα, έσβησε τον λογαριασμό της στο isntagram, αφήνοντας τα εκατομμύρια των θαυμαστών της με την απορία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον Σαμ Ασγκάρι -Επιδεικνύοντας το λαμπερό της δαχτυλίδι [βίντεο]

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δείχνει τα οπίσθιά της στο Instagram: «Xωρίς φίλτρα»

Η ανάρτηση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς στο Twitter

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς επανήλθε από το twitter, μόνο για να ενημερώσει τους φαν της πως σκοπεύει να κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τα social media. «Μην ανησυχείτε παιδιά… Απλά, κάνω ένα μικρό διάλειμμα από τα social media για να γιορτάσω τους αρραβώνες μου. Θα επιστρέψω σύντομα», έγραψε συγκεκριμένα η Αμερικανίδα.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που δημοσιεύουν αμερικανικά μέσα, ο 69χρονος Τζέιμι Σπίαρς κατέθεσε στις 8 Αυγούστου πως η κόρη του, Μπρίτνεϊ, μπορεί να μη χρειάζεται πλέον κηδεμόνα. Μια κίνηση την οποία η ομάδα της τραγουδίστριας χαρακτήρισε «τεράστια νομική νίκη».

Όπως αναφέρουν τα έγγραφα, «η Μπρίτνεϊ δικαιούται τώρα να εξεταστεί το αίτημά της εάν η κηδεμονία δεν είναι πλέον απαραίτητη».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Τα πρόσφατα γεγονότα που σχετίζονται με αυτή την κηδεμονία έχουν θέσει υπό αμφισβήτηση το εάν οι συνθήκες έχουν αλλάξει σε τέτοιο βαθμό ώστε να μην υπάρχουν πλέον λόγοι για συντηρητική κηδεμονία», αναφέρει η κατάθεση.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς σε παλαιότερη συναυλία της

«Ας ζήσει τη ζωή της όπως εκείνη θα επιλέξει»

Ο πατέρας της, αναφερόμενος στα όσα είπε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς κατά τη διάρκεια των δικαστικών ακροάσεών της το καλοκαίρι, επισήμανε στην κατάθεση: «Η κυρία Σπίαρς είπε στο δικαστήριο ότι θέλει τον έλεγχο της ζωής της, χωρίς κάποιον να την προσέχει. Θέλει να μπορεί να λαμβάνει αποφάσεις σχετικά με την ιατρική της φροντίδα, να αποφασίζει πού, πότε και πόσο συχνά θα κάνει θεραπεία. Θέλει να ελέγχει τα χρήματα που έχει βγάλει από την καριέρα της και να τα ξοδεύει χωρίς επίβλεψη. Θέλει να μπορέσει να παντρευτεί και να κάνει παιδί, εάν το επιλέξει. Εν ολίγοις, θέλει να ζήσει τη ζωή της όπως επιλέγει, χωρίς περιορισμούς ενός κηδεμόνα ή δικαστικής διαδικασίας».

Ο πατέρας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Τζέιμι

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, στην αναφορά του υπερασπίστηκε την αρχική τοποθέτηση κηδεμόνα: «Η κηδεμονία βοήθησε την κυρία Σπίαρς να ξεπεράσει μια μεγάλη κρίση στη ζωή της, να αποκαταστήσει και να προωθήσει την καριέρα της και να βάλει σε τάξη τα οικονομικά και τις υποθέσεις της».

Σύμφωνα με την αναφορά, ο Τζέιμι Σπίαρς πιστεύει τώρα ότι η κόρη του «δικαιούται να εξετάσει σοβαρά το δικαστήριο εάν απαιτείται πλέον η κηδεμονία».

«Όπως είπε ο κ. Σπίαρς ξανά και ξανά, το μόνο που θέλει είναι αυτό που είναι καλύτερο για την κόρη του», αναφέρεται στην κατάθεση.

«Αν η κυρία Σπίαρς θέλει να τερματίσει τη συντηρητική κηδεμονία και πιστεύει ότι μπορεί να διαχειριστεί τη ζωή της, ο κ. Σπίαρς πιστεύει ότι πρέπει να της δοθεί αυτή η ευκαιρία».

«Μια τεράστια νομική μάχη για την Μπρίτνεϊ»

Ο δικηγόρος της δημοφιλούς τραγουδίστριας δήλωσε στο περιοδικό «People» πως η κατάθεση αυτή «αντιπροσωπεύει μια τεράστια νομική νίκη για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς καθώς και δικαίωση».

«Έχοντας αποκαλύψει την αταξία του και το ακατάλληλο σχέδιο να κρατήσει την κόρη του όμηρο, προσπαθώντας να αποσπάσει έναν διακανονισμό πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, ο κ. Σπίαρς έχει πλέον παραδοθεί ουσιαστικά. Δεν υπάρχει διακανονισμός», ανέφερε ο Μάθιου Ρόζενγκαρντ, προσθέτοντας πως «η έρευνά μας για οικονομική κακοδιαχείριση και άλλα θέματα θα συνεχιστεί».

Η είδηση αυτή έρχεται μετά από μήνες ελέγχου για τον Τζέιμι Σπίαρς, ο οποίος πριν από έναν μήνα είπε στο δικαστήριο ότι θα απομακρυνθεί μόνον «όταν είναι η κατάλληλη στιγμή».

Σε δύο ακροάσεις, τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, η 39χρονη Μπρίτνεϊ Σπίαρς κατηγόρησε τον πατέρα της για κατάχρηση της κηδεμονίας του.

Σε κατάθεση στις 12 Αυγούστου, ο πατέρας της επέκρινε τις «αδικαιολόγητες επιθέσεις» εναντίον του, προσθέτοντας ότι «δεν υπάρχουν πραγματικοί λόγοι για αναστολή ή απομάκρυνση» από τον ρόλο του.

Ακολουθήστε το iefimerida.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο iefimerida.gr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό