26.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Η Μπεσίκτας θέλει τον Ραζβάν Λουτσέσκου

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα δημοσιεύματα από την μεριά της Τουρκίας… δίνουν και παίρνουν από τα Χριστούγεννα και μετά και ένα ακόμη που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «τρελό», συνδέει τον Ραζβάν Λουτσέσκου του ΠΑΟΚ με τον πάγκο της Μπεσίκτας, δια μέσω του… πατέρα του!

Η τουρκική ιστοσελίδα «Hurriyet» ανέφερε πως μετά την απομάκρυνση του Ρίζα Καλιμπάι από τον πάγκο της Μπεσίκτας, ο Μιρτσέα Λουτσέσκου ήταν το δεύτερο φαβορί ώστε να τον διαδεχθεί, μετά τον Μπρούνο Ζενεσιό, που έχασε πρόσφατα τη θέση του από τη Ρεν.

Ο 78χρονος προπονητής και πατέρας του Ραζβάν Λουτσέσκου παραμένει ελεύθερος μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Ντιναμό Κιέβου και, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, αντιπρότεινε στην Μπεσίκτας τον… γιο του!

Αυτό, βέβαια, δεν θεωρείται πως μπορεί να υλοποιηθεί, αφού ο Ρουμάνος τεχνικός έχει ήδη μιλήσει δημόσια για το γεγονός πως έχει έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, ενώ εκτιμάται πως στις πρώτες μέρες του 2024 θα πέσουν και οι υπογραφές. Μάλιστα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχα αναφέρει χαρακτηριστικά πρόσφατα:

«Δεν νομίζω ότι αυτό είναι το θέμα στο οποίο πρέπει να εστιάσουμε αυτήν τη στιγμή. Δεν κρύβω ότι κάναμε αυτήν τη συζήτηση και το καλοκαίρι και πάντα έλεγα ότι εγώ είμαι ΠΑΟΚ. Ανήκω στον ΠΑΟΚ! Εδώ γράψαμε ιστορία και ζήσαμε μοναδικές, εκπληκτικές στιγμές, αλλά και μεγάλη απογοήτευση. Δεν νομίζω ότι ήταν ποτέ θέμα υπερβολικής σκέψης ή μεγάλης διαπραγμάτευσης».

Σε ερώτηση για το τηλεφώνημα με τον Ιβάν Σαββίδη, σημείωσε: «Πάντα έλεγα ότι όταν έρθει η ώρα, δεν θα είναι πολύ μεγάλη συζήτηση. Και αυτό έγινε ανήμερα των Χριστουγέννων. Μίλησα με το αφεντικό και μου είπε ότι θέλει να συνεχίσουμε μαζί. Μετά του είπα να ασχοληθούν οι εκπρόσωποί μας και θα δούμε και οι δύο τι πρέπει να κάνουμε για το νέο συμβόλαιο, γιατί είμαστε σε μια ενδιαφέρουσα στιγμή για την ομάδα και για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό