25.2 C
Athens
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Μπαρτσελόνα δεν πρόλαβε να εγγράψει τον Ντάνι Όλμο στη La Liga για το ματς με την Αθλέτικ Μπιλμπάο

Ειδήσεις Ελλάδα

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

ΝΙΚΟΣ ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ
24.08.2024 | 18:35

AP PHOTO/HASSAN AMMAR

Ο Ντάνι Όλμο δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο (24/8, 20:00) για τη 2η αγωνιστική της La Liga, αφού οι Καταλανοί δεν πρόλαβαν να τον εγγράψουν στη λίστα του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ο Ντάνι Όλμο κλήθηκε στην αποστολή του Χάνσι Φλικ για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της Μπαρτσελόνα απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο (24/8, 20:00), ωστόσο τελικά δεν θα αγωνιστεί: Οι Καταλανοί δεν πρόλαβαν να τον εγγράψουν στη λίστα της La Liga, καθώς δεν έχουν φτάσει στις οικονομικές προϋποθέσεις που επιβάλλονται από τη λίγκα.

Ο Ισπανός θα χάσει δεύτερο διαδοχικό ματς με τους “μπλαουγκράνα” χωρίς δική του υπαιτιότητα, καθώς έμεινε εκτός και από την πρεμιέρα της Primera Division απέναντι στη Βαλένθια στο Μεστάγια. Υπενθυμίζεται ότι οι Καταλανοί δαπάνησαν 55 εκατομμύρια ευρώ για τον κάνουν δικό τους, με μεταγραφή από τη Λειψία.

Μια κίνηση που επισημοποίθηκε στις αρχές Αυγούστου, μια κίνηση που ευνοήθηκε και από τις αποχωρήσεις των Ιλκάι Γκιντογκάν και Μίκα Φαγέ, προκειμένου να αποδεσμευτεί το κλαμπ από τα συμβόλαια των δύο αθλητών, για να δοθεί το πράσινο φως και να μπορέσει να επικαιροποιηθεί από τη La Liga.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό