23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η Μπαρτσελόνα δεν παρατά την υπόθεση του Μπερνάρντο Σίλβα

Ειδήσεις Ελλάδα

Το καλοκαίρι η Μπαρτσελόνα είχε θέσει τον Μπερνάρντο Σίλβα ως προτεραιότητά της για τη μεσαία γραμμή. Ο Τσάβι ήλπιζε ότι θα μπορούσε να τον υπολογίζει, ειδικά από τη στιγμή που ο Πορτογάλος δεν ήταν αντίθετος στο ενδεχόμενο αποχώρησης από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Κατά τη διάρκεια της θερινής μεταγραφικής περιόδου, ο καταλανικός Τύπος πολλαπλασίασε τα άρθρα που αφορούσαν αυτό το πρότζεκτ. Η άφιξη του Σίλβα ήταν σχεδόν βέβαιη, αλλά η «Μπάρτσα» έπρεπε να πουλήσει έναν παίκτη πριν τον υπογράψει.

Τελικά ο Φρένκι ντε Γιονγκ δεν θέλησε να φύγει από την Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι κι έτσι ο Μπερνάρντο Σίλβα έμεινε στην Αγγλία, όπου ο Πεπ Γκουαρδιόλα εξακολουθεί να τον υπολογίζει, όπως δείχνουν τα 10 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν (7 ως βασικός, 2 γκολ, 3 ασίστ).

Η Μπαρτσελόνα, πάντως, δεν τον ξέχασε και σήμερα η Mundo Deportivo έγραψε ότι οι Καταλανοί σκοπεύουν να επανέλθουν για την περίπτωσή του, καθώς είναι ο μεγάλος στόχος του 2023 για τη διοίκηση.

Ο Τσάβι τον θέλει στην ομάδα του γιατί πιστεύει ότι είναι ο παίκτης που του λείπει και θα έφερνε ωριμότητα και ακόμη περισσότερο ταλέντο στη μεσαία γραμμή του.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας διευκρινίζει ότι η «Μπάρτσα» είναι έτοιμη να κάνει προσπάθεια, αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει επίσης να πουλήσει έναν παίκτη για να το αντέξει οικονομικά.

Αυτό ίσχυε ήδη το καλοκαίρι, αλλά αυτή τη φορά, δεν είναι ο Ντε Γιονγκ που πρέπει να θυσιαστεί, παρόλο που ο σύλλογος θέλει να μειώσει τον μισθό του σύμφωνα με την Cadena SER.

Η διοίκηση θα κοιτάξει, μάλλον, προς τον Σέρχιο Μπουσκέτς, τον Ζόρντι Άλμπα ή τον Γεράρδ Πικέ, των οποίων τα συμβόλαια είναι πολύ υψηλά, αλλά χωρίς να είναι βέβαιο ότι οι παίκτες θα δεχτούν μείωση ή αποχώρηση.

Από την πλευρά του, ο Μπερνάρντο Σίλβα, για τον οποίο προφανώς δεν θα κλείσει η πόρτα στη Σίτι, εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για το καταλανικό πρότζεκτ. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό