22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Μπαντόσα απάντησε για το βίντεο με τον Τσιτσιπά: «Δεν ξέραμε πως υπήρχε κάμερα» []

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα φαίνεται πως διανύουν την καλύτερη περίοδο της σχέσης του. Το ζευγάρι είχε χωρίσει πριν μερικούς μήνες, ωστόσο η επανένωση ήρθε γρήγορα. «Είναι η ιδιωτική μας ζωή. Ένα από τα πράγματα που δεν μου άρεσε ή που δεν μας άρεσε είναι ότι ήταν όλα πολύ δημόσια, οπότε θέλουμε να κρατήσουμε λίγο πιο ιδιωτικά τα πράγματα», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά τότε η Ισπανίδα τενίστρια.

Αμφότεροι έγιναν θέμα συζήτησης τις τελευταίες ώρες, καθώς κυκλοφόρησε ένα βίντεο που γυμνάζονται μαζί και μοιράζονται μία τρυφερή στιγμή, αφού είναι χεράκι-χεράκι και κοιτάει ο ένας τον άλλο. Η Πάουλα Μπαντόσα πήγε στον λογαριασμό της στο Twitter και απάντησε σε ένα σχόλιο το οποίο ανέφερε τα εξής:

«Όταν τα ξαναέφτιαξαν είπαν πως ”είναι η προσωπική τους ζωή, δεν μας άρεσε ότι ήταν όλα πολύ δημόσια”. Οπότε γιατί τα ξανακάνουν (σ.σ. όλα δημόσια)». Και σε αυτό το σχόλιο η Μπαντόσα απάντησε: 

Unfortunately we didn’t know there were cameras there. I just finished my match, nobody was in the gym, we were just stretching and chatting after my win. So please, before all this judgement and talking inform yourselfs and chill a bit. Thanks

— Paula Badosa (@paulabadosa) August 17, 2024

«Δυστυχώς δεν ξέραμε ότι υπήρχαν κάμερες εκεί. Μόλις τελείωσα τον αγώνα μου, κανείς δεν ήταν στο γυμναστήριο, απλά τεντωνόμασταν και κουβεντιάζαμε μετά τη νίκη μου. Γι’ αυτό, παρακαλώ, πριν από όλη αυτή την κριτική και τα σχόλια, ενημερωθείτε και χαλαρώστε λίγο. Ευχαριστώ», έγραψε η Ισπανίδα η οποία θέλησε να απαντήσει στην κριτική και στα σχόλια στα social media.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό