20.9 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η Μπάγερν Μονάχου ψάχνει «κανόνι», ο Νάγκελσμαν θέλει τον Κέιν

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι μετά από οκτώ χρόνια και εκατοντάδες γκολ είναι, πλέον, κάτοικος Βαρκελώνης και η Μπάγερν Μονάχου για πρώτη φορά μετά το 2014, κινείται στην αγορά για την απόκτηση ενός σέντερ φορ από το πάνω ράφι, ενός επιθετικού που θα μπορεί να μπει στα… παπούτσια του Πολωνού αρχισκόρερ και θα τον κάνει να ξεχαστεί γρήγορα.

Η Λίβερπουλ απέκτησε τον Νούνιες από την Μπενφίκα, η Σίτι τον Χάαλαντ από την Ντόρτμουντ και τώρα ήρθε η σειρά των Βαυαρών να κάνουν την επιλογή τους για την κορυφή της επίθεσης.

Αξιόλογες περιπτώσεις στο μεταγραφικό παζάρι υπάρχουν πολλές, η Μπάγερν είναι μία ομάδα σε άριστη οικονομική κατάσταση αλλά παράλληλα είναι και ένας σύλλογος που σπάνια ξοδεύει δεκάδες ή εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για μία μεταγραφή.

Αν θα έκανε την… εξαίρεση αυτό το καλοκαίρι, πάντως, ο στόχος θα ήταν ένας. Ξεκάθαρα. Ο Χάρι Κέιν της Τότεναμ, ο Άγγλος στράικερ που όλα αυτά τα χρόνια παραμένει στο Λονδίνο ενώ το ποδοσφαιρικό του status θα έπρεπε να τον είχε φέρει σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Ο προπονητής της Μπάγερν, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, έστειλε το… μήνυμα προς την διοίκηση του κλαμπ για την περίπτωση του Κέιν.

«Είναι πολύ ακριβός, αυτό είναι το πρόβλημα. Είναι όμως ένας εξαιρετικός παίκτης, ένας από τους 2-3 που μπορούν να αγωνιστούν τόσο στην κορυφή όσο και ως δεκάρι. Είναι τρομερά δυνατός, εξαιρετικός με το κεφάλι και με τα δύο πόδια. Θα μπορούσε να βάλει πολλά γκολ στην Μπουντεσλίγκα. Δεν γνωρίζω την τιμή, αλλά είναι πραγματικά δύσκολο για την Μπάγερν. Θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό