24.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Η μοναδικής ομορφιάς αμμόγλωσσα που σε αφήνει άφωνο

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια μικρή γωνιά για τους λάτρεις της αδρεναλίνης

Μια μικρή γωνιά για τους λάτρεις της αδρεναλίνης βρίσκεται πολύ κοντά στην Αθήνα και συγκεκριμένα δίπλα στη Λαμία.

Είναι ο Φάρος ή αλλιώς η αμμόγλωσσα της αδρεναλίνης. Το βίντεο που θα δεις παρακάτω θα σε κάνει να πάρεις μια γεύση. Ένα τοπίο εκπληκτικής ομορφιάς που συνδυάζει βουνό και θάλασσα και φυσικά αξίζει να μπει στη λίστα σου.

Ο Φάρος είναι, όπως είπαμε, μια αμμόγλωσσα μοναδικής ομορφιάς στην ξακουστή παραλία Ράχες πολύ κοντά στη Λαμία. Τι το ξεχωριστό έχει τώρα η αμμόγλωσσα και πρέπει να την επισκεφθείς ειδικά αν σου αρέσει η αδρεναλίνη και τα θαλάσσια σπορ; Η συγκεκριμένη παραλία αποτελεί έναν από τους πιο διάσημους προορισμούς για Kite Surf όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Ακόμη όμως κι αν δεν είσαι λάτρης της περιπέτειας και των extreme sports στη θάλασσα, η συγκεκριμένη αμμόγλωσσα μπορεί να μπει στη λίστα σου για μπάνιο. Εκεί θα αντικρίσεις πεντακάθαρα νερά και αφράτη άμμο. Βέβαια, να είσαι προετοιμασμένος για το κύμα που μπορεί ανά πάσα στιγμή να συναντήσεις, όπως αναφέρει το exploringgreece.

Κάτι ακόμη που αξίζει να γνωρίσεις αν βρεθείς στη Φθιώτιδα είναι ένα μέρος μοναδικής ομορφιάς στην Ελλάδα. Ο λόγος για τον παράδεισο με τα ροζ φλαμίνγκο στη Λαμία. Αφού έχεις διασχίσει μια πανέμορφη διαδρομή μέχρι να φτάσεις στον υδροβιότοπο θα δεις τα φλαμίγκο τα οποία συνήθως στέκονται στο ένα πόδι με το άλλο να είναι κρυμμένο κάτω από το σώμα τους.

Ο Φάρος είναι μια καλή αφορμή για μια βόλτα στη Λαμία και την γύρω περιοχή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό