27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Η μεταμόρφωση της Μαριλίτας Λαμπροπούλου – Γίνεται αδίστακτη στα Παιχνίδια Εκδίκησης

Ειδήσεις Ελλάδα

Από τον Δημήτρη Λάλο στον Νίκο Κουρή. Πώς η Μαριλίτα Λαμπροπούλου θα υποδυθεί την πρωταγωνίστρια σε μία από τις κορυφαίες σειρές διεθνώς. 

Οι ηθοποιοί αγαπούν τις προκλήσεις και τις συνεχείς αλλαγές ρόλων, γιατί αυτό το στοιχείο άλλωστε αγάπησαν στην δουλειά τους. Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου καλείται όμως να κάνει στροφή 360ο μοιρών καθώς από την καλοσυνάτη Βασιλική του Σασμού, μεταμορφώνεται στα Παιχνίδια Εκδίκησης, σε μία γυναίκα που αναζητά μόνο την ακραία εκδίκηση, στην ελληνική μεταφορά της κορυφαίας σειράς του BBC, Dr Foster.

https://www.instagram.com/p/C9Zqud_IcqI/Από τον Δημήτρη Λάλο στον Νίκο Κουρή – Το τρίτο πρόσωπο

Στην παρουσίαση του προγράμματος του ΑΝΤ1 ανακοινώθηκε και επίσημα πως η Μαριλίτα Λαμπροπούλου θα είναι η πρωταγωνίστρια στην ελληνική μεταφορά της σειράς Dr Foster η οποία μετονομάζεται σε Παιχνίδια Εκδίκησης. Ένα ιδιαίτερα χρήσιμο στοιχείο για όσους και όσες έχουν παρακολουθήσει τη σειρά του BBC, είναι πως θα έχουμε στην ελληνική version, κάποιες σεναριακές τροποποιήσεις καθώς τα επεισόδια θα είναι αριθμητικά, περισσότερα. Και αυτό το έχει αναλάβει ο Γιάννης Σκαραγκάς και ο Αλέκος Κυράνης, σεναριακό team του «Κάνε ότι κοιμάσαι». Είναι εγγύηση επιτυχίας.

Σημαντικός όμως συντελεστής επιτυχίας είναι και ο νέος παρτενέρ της, καθώς ο Νίκος Κουρής θα υποδυθεί τον σημαντικό ρόλο – έως και τραγικό – του συζύγου της. Τον ηθοποιό θα τον δούμε λοιπόν σε διπλή τηλεοπτικό ταμπλό, στα Παιχνίδια Εκδίκησης και στα νέα επεισόδια του δεύτερου κύκλου του IQ 160 στο Star.

https://www.instagram.com/p/C5tZR_uibZN/

Η σειρά που θα έχει το αντίστοιχο επίπεδο της ξένης παραγωγής, έχει μία φαινομενικά απλή και οικεία θεματολογία, με την απιστία σε πρώτο πλάνο, αλλά εξελίσσεται σε πραγματικό θρίλερ στη συνέχεια. Η πετυχημένη γιατρός στο επάγγελμα που θα υποδυθεί η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, ανακαλύπτει πως η οικογενειακή της ευτυχία είναι πλαστή. Ο σύζυγός και πατέρας των δύο τους παιδιών την απατά και από εδώ και πέρα ξεκινά η μεταμόρφωσή της.

Δεν θέλει απλά να ανακαλύψει το τρίτο πρόσωπο ή να τον χωρίσει. Κάνοντας έρευνα για την κρυφή ζωή του συζύγου της, χάνει σταδιακά τα λογικά της και τον ίδιο της τον εαυτό. Το μέχρι που θα φτάσει, δεν μπορείς ακόμη να το φανταστείς. Αν σκεφτείς ότι η σειρά του BBC στην αρχική της παρουσίαση αναφέρει πως είναι εμπνευσμένη από τον μύθο της Μήδειας καταλαβαίνεις ότι θα φτάσει στα άκρα. Η Μήδεια όχι μόνο δηλητηρίασε τη νέα σύζυγο του άντρα της, αλλά σκότωσε και τα δύο της παιδιά.

Η σειρά στο φινάλε της στο ΒΒC άφηνε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, αλλά δεν ξέρουμε ακόμη μέχρι που μπορεί να φτάσει το τέλος της ιστορίας στην ελληνική εκδοχή της. Τα πρόσωπα που ανήκουν στο στενό τους περιβάλλον είναι εκείνα που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη.

Φημολογείται πως η Μελίνα Κόντη, η γνωστή μας Δήμητρα από τη Γη της ελιάς θα είναι το τρίτο πρόσωπο, ανάμεσα στη Μαριλίτα Λαμπροπούλου και τον Νίκο Κουρή.

https://www.instagram.com/p/C9fUD_Ns1WJ/

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό