27.7 C
Athens
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

Η μεταμόρφωση της Μέγκαν Μαρκλ: Η σόλο εμφάνιση με νέο look και το φόρεμα…

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μέγκαν Μαρκλ έκανε πρόσφατα μια έξοδο στο Λος Άντζελες με πολλούς συμβολισμούς. Ντυμένη στα κόκκινα και με χαλαρά κυματιστά μαλλιά η ίδια θέλησε να κάνει εντύπωση επιλέγοντας το απόλυτο revenge dress, χωρίς να έχει μαζί της τον πρίγκιπα Χάρι.

Συγκεκριμένα φόρεσε μια τροποποιημένη εκδοχή του κόκκινου φορέματος που φόρεσε για πρώτη φορά πριν από τρία χρόνια, με τους ειδικούς δημοσίων σχέσεων να ισχυρίζονται ότι η εμφάνιση είναι μια δήλωση που σημαίνει ότι η Δούκισσα του Σάσεξ “δεν ήθελε να περάσει απαρατήρητη”.

Οι γκουρού των δημοσίων σχέσεων προσπάθησαν να εξηγήσουν την απόφαση της Μέγκαν Μαρκλ να ξαναφορέσει το συγκεκριμένο φόρεμα, το οποίο ήταν πολύ τολμηρό και μάλλον υπερβολικό για τη συγκεκριμένη περίσταση.

Η ίδια φόρεσε μια τροποποιημένη εκδοχή του κόκκινου φορέματος με το οποιο την είδαμε πριν από τρία χρόνια. Η Δούκισσα του Σάσεξ, 43 ετών, εμφανίστηκε στο γκαλά του Παιδιατρικού Νοσοκομείου του Λος Άντζελες φορώντας το φόρεμα Caroline Herrera με το οποίο την είδαμε μαζί με τον Χάρι τον Νοέμβριο του 2011.

Τότε το ζευγάρι είχε κάνει επίσημη βραδινή έξοδο, όπου η Μέγκαν είχε φορέσει ένα εντυπωσιακό, κόκκινο Scarlet dress από την Carolina Herrera με βαθύ ντεκολτέ και μεγάλο σκίσιμο.

Το φόρεμα είχε ενσωματωμένη ουρά η οποία δεν υπάρχει πια.

Τι συμβολίζει η ανανεωμένη εμφάνιση της Μέγκαν

Μιλώντας στο Express.co.uk, δύο ειδικοί δημοσίων σχέσεων μίλησαν για την ανανεωμένη εμφάνιση της Μέγκαν και τι υποδηλώνει η σόλο εμφάνισή της για τη ζωή της ίδιας και του πρίγκιπα Χάρι στις ΗΠΑ, τέσσερα χρόνια μετά τη μετακόμισή τους.

Η Ashley Rossiter του MirrorMePR τόνισε ότι η επιλογή του κόκκινου φορέματος από τη Μέγκαν υποδηλώνει ότι δεν ήθελε να την περάσει απαρατήρητη: “Το φόρεμα είναι μια δήλωση που δεν πρέπει να αγνοηθεί και να περάσει απαρατήρητη”.

Το ζευγάρι έχει κάνει περισσότερες σόλο εμφανίσεις το 2024 από ό,τι τα προηγούμενα χρόνια, αναφέρει η Express. Ο ιδρυτής της εταιρείας δημοσίων σχέσεων Streamline, Joseph Hagan, είπε για τη σόλο εμφάνιση της Μέγκαν: “Η απόφασή της να βγει χωρίς τον πρίγκιπα Χάρι με το συγκεκριμένο look σε αυτή την περίσταση ενισχύει το θόρυβο γύρω από τη σχέση τους, υπογραμμίζοντας περαιτέρω την ανεξαρτησία της και την ικανότητά της να προσελκύει και μόνη της τα φώτα της δημοσιότητας”.

Το συγκεκριμένο κόκκινο φόρεμα θα μπορούσε να θεωρηθεί ως το απόλυτο revenge dress.

Ο ειδικός συνέχισε σχολιάζοντας το hairlook της Μέγκαν, τονίζοντας: “Η ανανέωση στα μαλλιά της προσθέτει ένα άλλο στοιχείο που δεν είναι τυχαίο. Είναι ένας τρόπος να σηματοδοτήσει διακριτικά ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της.”

Οι σόλο εμφανίσεις του ζευγαριού που προκαλούν εικασίες

Ο Χάρι εμφανίστηκε δέκα φορές τις τελευταίες 15 ημέρες χωρίς τη σύζυγό του καθώς ξεκίνησε μια “βασιλική περιοδεία” σε τρεις χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου και του Λεσότο.

Έχει επίσης αναφερθεί ότι η Μέγκαν δεν πήγε σε φιλανθρωπική εκδήλωση στην οποία επρόκειτο να παρευρεθεί με τον πρίγκιπα Χάρι επειδή ήταν “άρρωστη”.

Η Μέγκαν φέρεται να έχει απογοητευτεί με τις δικαστικές υποθέσεις του Χάρι στο Ηνωμένο Βασίλειο σχετικά με το θέμα της ασφάλειάς του στη χώρα.

Έχει επίσης αναφερθεί ότι το ζευγάρι έχει διαφωνίες για το μεγάλωμα των παιδιών τους, τον Άρτσι, πέντε ετών, και τη Λίλιμπετ, τριών ετών.

Από την πλευρά του ο Χάρι δεν θέλει να δείχνει τα παιδιά του δημόσια, ωστόσο η Μέγκαν θα προτιμούσε να τα έχει μαζί της σε περισσότερες εκδηλώσεις, είπε μια πηγή στη The Sun.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό