35.5 C
Athens
Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Η Μελίνα Νικολαΐδη απέδειξε ξανά πως είναι Vandicted με φορέματα της Δέσποινας – Η φούξια δημιουργία

Ειδήσεις Ελλάδα

Η νέα φωτογραφία στο Instagram, η αλλαγή και η πιο πρόσφατη έξοδός της στο κέντρο όπου εμφανίζεται η Έλλη Κοκκίνου. 

Είναι γνωστή η τεράστια αδυναμία που έχει η Μελίνα Νικολαΐδη στη μητέρα της στην οποία και ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας της Μητέρας έστειλε μαζί με τον αδερφό της λουλούδια στο εξωτερικό. Το όμορφο δώρο, έκανε γνωστό η Δέσποινα Βανδή μέσα από ανάρτησή της στο Instagram και η συγκίνησή της ήταν τεράστια καθώς έλειπε στη Γερμανία στο πλαίσιο της περιοδεία της.

Το πασχαλινό τσουρέκι της σεφ Δέσποινας Βανδή και οι συνταγές του MasterChef γιου της, Γιώργου

Όπως είναι επίσης γνωστό, η 20χρονη κοπέλα που σπουδάζει υποκριτική στο Λονδίνο, ήρθε στην Ελλάδα για το Πάσχα και δεν θα μπορούσε να μην μοιραστεί διάφορα πλάνα από εξόδους της στα social media. Μάλιστα, βρέθηκε και σε γνωστό κέντρο της παραλιακής στο οποίο εμφανίζεται η τραγουδίστρια και καλή φίλη της μαμάς της, Έλλη Κοκκίνου.

Πριν δούμε όμως τα πλάνα από την πιο πρόσφατη έξοδο της νεαρής, ας αναφέρουμε ξανά την αδυναμία που έχει στα φορέματα της Δέσποινας τα οποία μάλιστα φοράει ξανά και ξανά. Ένα από αυτά, και το φούξια μίνι φόρεμα με το οποίο ποζάρει στη νέα φωτογραφία που έχει τοποθετήσει ως profile picture στο Instagram της.

Είναι το φόρεμα που είχε επιλέξει η Δέσποινα στο J2US

Πριν από ακριβώς έναν χρόνο, τον Μάιο του 2023, η Δέσποινα Βανδή είχε επιλέξει το εν λόγω mini φόρεμα σε επεισόδιο του J@US. Η εντυπωσιακή δημιουργία με το βαθύ ντεκολτέ ανήκει στον σχεδιαστή Spiros Stefanoudakis.

Η νέα έξοδος της Μελίνας με ροζ φόρεμα

Στο μαγαζί όπου εμφανίζεται η Έλλη Κοκκίνου διασκέδασε πρόσφατα με την παρέα της η κόρη της Δέσποινας Βανδή. Η Μελίνα επέλεξε και πάλι ανοιχτόχρωμο mini φόρεμα αλλά αυτή τη φορά σε πιο ροζ απόχρωση το οποίο και συνδύασε με ψηλοτάκουνες μαύρες γόβες.

Αξίζει να αναφέρουμε, πως η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαίδη διασκέδασε στο Romeo μαζί με την τραγουδίστρια των Kings, Marilena Animado.

Ξέρουμε τι έκανε η Δέσποινα Βανδή πριν το J2US: Και ό,τι γίνεται εκεί (δεν) μένει εκεί

Δεν ήταν η πρώτη φορά που η Μελίνα απέδειξε πως είναι “Vandicted” με φορέματα της μαμάς της (Θυμήσου περισσότερα εδώ)

Τον Σεπτέμβριο του 2022, η εντυπωσιακή Δέσποινα έκανε μια βραδινή έξοδο με τον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη, από την οποία μοιράστηκε μερικές στιγμές στο Instagram με τους followers της.

Στα stories που έκανε η κριτής του J2US και οικοδέσποινα του Chart Show την είδαμε με ένα LBD το οποίο συνδύασε με λαμπερά κοσμήματα, εντυπωσιακό χτένισμα και ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Οι πόζες της Μελίνας Νικολαΐδη με τις δύο Δέσποινες και τα χριστουγεννιάτικα looks

Λίγες εβδομάδες αργότερα, τον Δεκέμβριο του 2022, είδαμε τη Μελίνα να φοράει το ίδιο μικρό μαύρο φόρεμα σε πιο ροκ εκδοχή, όπως την κατέγραψε ο φακός του περιοδικού ΟΚ! στην πρώτη επίσημη έξοδο με τον σύντροφό της στο μαγαζί όπου εμφανίζονταν η μητέρα της.

Λίγες ημέρες αφότου η σπουδάστρια υποκριτικής πραγματοποίησε την πρώτη εμφάνιση με τον αθλητή και γυμναστή την ξαναείδαμε να επιλέγει ένα iconic φόρεμα της Δέσποινας σε νέα βραδινή έξοδό τους.

Με το συλλεκτικό D&G φόρεμα της μητέρας της η Μελίνα Νικολαΐδη σε άλλη έξοδο με τον σύντροφό της

Όπως είδαμε και σε σχετικές αναρτήσεις πριν από ενάμισι χρόνο, η Μελίνα Νικολαΐδη βρέθηκε στο κέντρο όπου εμφανίζεται η μητέρα της, Δέσποινα Βανδή. Η 20χρονη που σπουδάζει υποκριτική στο Λονδίνο και που τους τελευταίους μήνες είναι ζευγάρι με τον γυμναστή και αθλητή βόλεϊ στην ομάδα της ΑΕΚ, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, βρέθηκε με τον αγαπημένο της στο Έναστρον και εκτός από τις αναρτήσεις που έκανε η ίδια στο δημόσιο πλέον Instagram της, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε τρυφερά ενσταντανέ με τον σύντροφό της.

Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το περιοδικό You και προβλήθηκαν τότε στην εκπομπή «Happy Day», η Μελίνα είναι πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό του αθλητή. Εκτός όμως από την ευτυχία της νεαρής, κάποιοι εντόπισαν και μια λεπτομέρεια η οποία έχει να κάνει με το ενδυματολογικό κομμάτι.

Ειδικότερα, η νεαρή επέλεξε ένα μίνι στράπλες κυπαρισσί λεοπάρ φόρεμα το οποίο και ανέδειξε τη σιλουέτα της. Στα σχόλια των followers ειπώθηκε και το εξής: «Μου θυμίζεις πολύ τη μανούλα σου όταν έπαιζε στους Δύο Ξένους! Πόσο την θαυμάζω και την αγαπώ!».

Bingo!

Εκτός από το γεγονός πως η Μελίνα είναι ίδια Δέσποινα όταν υποδύονταν τη Χαρούλα στη θρυλική σειρά του Mega, η νεαρή μοιράζεται -όπως είναι λογικό- και την γκαρνταρόμπα της Δέσποινας. Αυτή τη φορά για την έξοδο με τον αγαπημένο της, η όμορφη δεσποινίς επέλεξε τη δημιουργία του σχεδιαστικού διδύμου Dolce & Gabbana που η μητέρα της έχει ανακυκλώσει αρκετές φορές.

Ενδεικτικά δύο από αυτές:

Σε βραδινή έξοδό της το 2020 μαζί με τον καλό της φίλο και ηθοποιό, Δημήτρη Γαλάνη, η Δέσποινα βρέθηκε στα εγκαίνια ενός theater-restaurant επιλέγοντας τη δημιουργία την οποία συνδύασε με ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Το 2016, η Δέσποινα είχε επιλέξει και πάλι τη δημιουργία την οποία και συνδύασε με over the knee μπότες.

Θυμήσου δύο ακόμα iconic φορέματα που φόρεσε η Μελίνα και που ανήκουν στη μητέρα της

Μόνο παπούτσια δεν μπορούν να ανταλλάξουν μαμά και κόρη καθώς όπως έχει πει η Δέσποινα για την πανύψηλη Μελίνα η νεαρή φοράει αρκετά μεγαλύτερο νούμερο.

42.5 για την ακρίβεια όπως είχε αποκαλύψει η μαμά της πριν λίγα χρόνια στην εκπομπή Dot. για την κόρη της η οποία είναι πάνω από 1,75 m.

Vandicted λοιπόν (όπως λένε και οι θαυμαστές της Βανδή) η Μελίνα με την γκαρνταρόμπα της κούκλας μαμάς της.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό