18.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η μεγάλη αλλαγή που έρχεται

Ειδήσεις Ελλάδα

Εάν ένα ζευγάρι προστατευτικών οθόνης για τα Samsung Galaxy S22 και Galaxy S22+ δίνουν μια ιδέα για την οθόνη και στα δύο μοντέλα, είναι ότι τα κορυφαία τηλέφωνα της Samsung για το 2022 θα έχουν μια οθόνη πιο κοντή και φαρδιά. Ο πληροφοριοδότης του Twitter, UniverseIce, δημοσίευσε ένα tweet που συγκρίνει τα προστατευτικά οθόνης των Galaxy S22 και Galaxy S22+ με τα προστατευτικά οθόνης των Galaxy S21 και Galaxy S21+. Ακόμη και αν ληφθούν υπόψη οι διαφορετικές γωνίες και των δύο εικόνων, τα μοντέλα του 2022 έχουν πιο στρογγυλεμένες γωνίες από τα μοντέλα του περασμένου έτους και τα καστόνια παραμένουν λεπτά. Δεδομένου ότι οι εταιρείες που κατασκευάζουν αξεσουάρ όπως προστατευτικά από σκληρυμένο γυαλί είναι οι πρώτες που λαμβάνουν τις διαστάσεις των νέων μοντέλων τηλεφώνου από τον κατασκευαστή, ο έλεγχος αυτού του προϊόντος είναι ένας καλός τρόπος για να δείτε τι έχει η Samsung κατά νου για τα επερχόμενα μοντέλα της.

Οι διαστάσεις στη σειρά Galaxy S22 φημολογείται ότι θα μειωθούν στο 19,5: 9 από το προηγούμενο έτος που ήταν 20: 9

Υπήρξε μια τάση τα τηλέφωνα μεγαλύτερης οθόνης να έχουν μεγαλύτερη αναλογία διαστάσεων, το οποίο σημαίνει μια ψηλότερη και λεπτότερη οθόνη που κάνει τη συσκευή πιο εύκολη στη χρήση με το ένα χέρι. Οι διαστάσεις της σειράς Galaxy S21 είναι 20: 9. Ο UniverseIce, σε ένα επόμενο tweet, λέει ότι οι διαστάσεις στα Galaxy S22 και Galaxy S22+ θα είναι 19,5: 9, κάτι που θα ταίριαζε με την ιδέα ότι οι οθόνες θα είναι μικρότερες και ευρύτερες το 2022.

Τα τηλέφωνα θα τροφοδοτούνται από το chipset 4nm Samsung Exynos 2200 που κατασκευάστηκε από το Samsung Foundry. Στις ΗΠΑ, η σειρά θα πρέπει να έχει το 4nm Snapdragon 898 SoC, επίσης κατασκευασμένο από τη Samsung Foundry. Όχι πολύ καιρό πριν, οι αμερικανοί μεταφορείς ήταν ευτυχείς που τα τσιπ Snapdragon τροφοδοτούσαν την έκδοση των μοντέλων Galaxy S. Φέτος, όμως, η Verizon φέρεται να ζήτησε από τη Samsung να εγκαταστήσει το Exynos 2200 στις μονάδες της σειράς Galaxy S22 που θα πουλήσει στις ΗΠΑ.

Φέτος το Exynos 2200 θα διαθέτει GPU που παράγεται από την Advanced Micro Devices (AMD)

Υποτίθεται ότι διεξάγονται διαπραγματεύσεις μεταξύ Verizon και Samsung. Μέρος του λόγου για τον οποίο η Samsung μπορεί να είναι πιο “μαζεμένη” από ό, τι συνήθως με τα AP της Exynos θα μπορούσε να έχει σχέση με την παγκόσμια έλλειψη τσιπ. Επιπλέον, υπήρξαν ορισμένα προβλήματα που αφορούσαν χαμηλή απόδοση και άλλα προβλήματα παραγωγής. Το Samsung Foundry είναι το δεύτερο μεγαλύτερο ανεξάρτητο χυτήριο στον κόσμο ακολουθώντας την TSMC που είναι το μεγαλύτερο εργοστάσιο χυτηρίου στον πλανήτη.

Ο λόγος για την απαίτηση της Verizon θα μπορούσε να έχει σχέση με τη χρήση GPU του Exynos 2200 από την AMD. Το Snapdragon 898 θα χρησιμοποιεί την τελευταία GPU Adreno της Qualcomm. Το περσινό Exynos 2100 SoC διέθετε την GPU Mali-G78 MP14 που σχεδιάστηκε από την ARM Holdings. Το Galaxy S22 φημολογείται ότι φέρει μια μικρότερη μπαταρία 3700mAh σε σύγκριση με την μπαταρία 4000mAh του Galaxy S21. Το Galaxy S22+ φημολογείται ότι διαθέτει μικρότερη μπαταρία 4500mAh σε σύγκριση με τηνν μπαταρία 4800mAh του Galaxy S21+. Το μόνο από τα τρία μοντέλα που δεν χάνει καμία χωρητικότητα μπαταρίας φέτος αναμένεται να είναι το Galaxy S22 Ultra με την μπαταρία 5000mAh που ταιριάζει με αυτή του Galaxy S21 Ultra.

Η σειρά Galaxy S21 παρουσιάστηκε στις 14 Ιανουαρίου 2021 και κυκλοφόρησε στις 29 Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους. Ίσως δούμε παρόμοιες ημερομηνίες αποκάλυψης και κυκλοφορίας για τη σειρά Galaxy S22.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό