24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Μαρία Σάκκαρη εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων – Δείτε τον λόγο

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μαρία Σάκκαρη δεν θα δώσει το «παρών» στο τουρνουά της Γουαδαλαχάρας, καθώς απέσυρε την συμμετοχή της πριν λίγη ώρα. Η διοργάνωση έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί από τις 9 έως τις 15 Σεπτεμβρίου, αλλά η Ελληνίδα τενίστρια δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό της στον ώμο, ο οποίος την ταλαιπωρεί ακόμα.

Δυστυχώς, η 29χρονη θα χάσει και την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο της, καθώς πέρυσι έγραψε με… χρυσά γράμματα το όνομα της στην εν λόγω διοργάνωση. Ο τραυματισμός της Μαρίας προέκυψε στο US Open.

Η Σάκκαρη άντεξε μόλις ένα σετ απέναντι στην Γιαφάν Γουάνγκ από την Κίνα, χάνοντάς το με 6-2 στα games και εν συνεχεία αναγκάστηκε να αποχωρήσει εξαιτίας ενός προβλήματος στον ώμο, το οποίο την κράτησε εμφανώς μακριά από τον καλό της εαυτό. Η Ελληνίδα ζήτησε ιατρικό τάιμ-άουτ και συμβουλεύτηκε την προσωπική της φυσιοθεραπεύτρια για να αναγκαστεί εν τέλει να εγκαταλείψει την αναμέτρηση και να βάλει τέλος στην πορεία της στο αμερικανικό Grand Slam.

Maria Sakkari retires in R1 of the #USOpen after losing the opening set to Yafan Wang 6-2 due to an apparent shoulder injury.

Maria, who hadn’t played since the Olympics, still hasn’t reached a slam second week since the 2022 Australian Open 🙁 pic.twitter.com/iNGz64CYGs

— Christian’s Court (@christianscourt) August 26, 2024

Για την ιστορία, το ίδιο πρόβλημα την είχε κρατήσει εκτός δράσης στο τουρνουά του Σινσινάτι, το οποίο είχε προηγηθεί. Μάλιστα, πήρε την απόφαση να μείνει για λίγο καιρό εκτός δράσης, για λόγους ξεκούραση μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ωστόσο, οι ενοχλήσεις δεν υποχώρησαν και έκαναν ξανά την εμφάνισή τους.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό