27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ κλείνει τα 28 της χρόνια και παραμένει η αδυναμία του πατέρα της Παύλου

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ευχή στην πρωτότοκή κόρη του Μαρία Ολυμπία και το νέο φημολογούμενο ειδύλλιο της κόρης του. 

25 μέρες μετά την 29η επέτειο γάμου των γονιών της, η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ, γιορτάζει σήμερα τα δικά της γενέθλια και η πρώτη και σημαντική ευχή, ήρθε από τον πατέρα της Παύλο. Ο οποίος έδειξε ξανά τη μεγάλη αδυναμία που έχει στην κόρη του, το πρώτο από τα πέντε παιδιά που έχει αποκτήσει με τη Marie Chantal.

https://www.instagram.com/p/C7UJ1zKMfBM/Ένας νέος έρωτας για τη Μαρία Ολυμπία;

Η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ, μοντέλο και fashion influencer γεννήθηκε και μεγάλωσε τα περισσότερα χρόνια της ζωής της μεταξύ του Λονδίνου και της Νέας Υόρκης. Κληρονόμησε την αγάπη της μητέρας της για τη μόδα και αυτή τη στιγμή είναι fashion expert και μοντέλο σε αρκετές διαφημιστικές καμπάνιες μεγάλων οίκων του εξωτερικού. Για τον πατέρα της Παύλο όμως παραμένει εκτός από το πρώτο του παιδί και η αδυναμία του.

Και αυτό φάνηκε και από την ευχή που της έδωσε σήμερα για τα γενέθλιά της, γραμμένη σε ένα post του στο Instagram, στα ελληνικά και στα αγγλικά: «Χρόνια πολλά Ολυμπία. Μου φέρνεις πάντα χαρά στη ζωή μου από τη μέρα που γεννήθηκες. Σε αγαπώ πάρα πολύ». Όπως και εσύ παρατήρησες ο πατέρας της χρησιμοποιεί μόνο το δεύτερο όνομα της κόρης του και όχι το Μαρία Ολυμπία, όπως όλοι το γνωρίζουμε.

https://www.instagram.com/p/C92O_cQxQVz/

Η ζωή της Μαρίας Ολυμπίας τους τελευταίους μήνες, έχει πάρει μία ευχάριστη τροπή, καθώς όπως υποστηρίζουν και τα διεθνή μέσα, είναι σε σχέση με τον επιχειρηματία Μάρτιν Πακανόφσκι με καταγωγή από την Αργεντινή και ιδιοκτήτη μίας σειράς επιχειρήσεων αλλά και ξενοδοχειακών μονάδων. Ο Πακανόφσκι διατηρεί φιλικές σχέσεις με αρκετούς royalties και jet setters σε όλον τον κόσμο και σε ένα παράλληλο event πριν από τις ιπποδρομίες του Άσκοτ, γνώρισε τη Μαρία Ολυμπία. Συνδετικός τους κρίκος ήταν η κοινή τους φίλη Ευγενία Νιάρχου.

https://www.instagram.com/p/C4yyaURs0iA/

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό