18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η Μαρία Κορινθίου απαντάει για την κόντρα του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τον Γιώργο Λιάγκα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μαρία Κορινθίου έκανε τις νέες της δηλώσεις στους δημοσιογράφος απαντώντας για το μέλλον της συνεργασίας της με την πρωινή ζώνη του ANT1 αλλά και τον Γιώργο Λιάγκα.

«Είναι ακόμα νωρίς για να ξέρουμε τι θα γίνει του χρόνου. Κάθε χρόνο γίνονται αλλαγές, κάθε χρόνο ανανεώνονται κάποια πράγματα και παίρνονται διαφορετικές αποφάσεις. Διάφορα συζητάω, αλλά ούτε αυτό μπορώ να το απαντήσω», ανάφερε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.

Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τη Μαρία Κορινθίου για την «κόντρα» του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τον Γιώργο Λιάγκα, μετά τις δηλώσεις του πρώτου ότι θέλει να επιστρέψει στην πρωινή ζώνη.

«Και ο Γρηγόρης και ο Γιώργος είναι στο ίδιο κανάλι, άρα δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια άτυπη κόντρα μεταξύ τους. Αλλά και πάλι είναι κάτι μεταξύ τους, αυτό εμένα δεν με αφορά. Εγώ έχω άλλη σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα και άλλη σχέση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου», απάντησε η Μαρία Κορινθίου.

Όσο για το εάν θα ήθελε να δει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην πρωινή ζώνη δήλωσε: «Το έχω ξαναπαντήσει, νομίζω αρέσει στον κόσμο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο πρωινό και το έχει χιλιοκάνει. Άλλο ο Γρηγόρης, άλλο ο Γιώργος. Ο Γιώργος Λιάγκας είναι δημοσιογράφος, πάνω απ’ όλα και το έχει δηλώσει και ο ίδιος ότι τον ενδιαφέρει πρώτα η ενημέρωση. ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι κάτι άλλο», απάντησε η Μαρία Κορινθίου.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό