28.7 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Η μαμά του ήθελε photo με τον Μουρίνιο

Ειδήσεις Ελλάδα

Συνήθειο που έγινε λατρεία για τη Ρεάλ Μαδρίτης το να βρίσκεται στην κορυφή της Ευρώπης. Η «βασίλισσα» κατάφερε να κερδίσει με 2-0 την Ντόρτμουντ στον τελικό του Champions League χάρις σε γκολ των Καρβαχάλ και Βινίσιους και έτσι έφτασε τις 15 κατακτήσεις, παραμένοντας προφανώς στην κορυφή της σχετικής λίστας με τους νικητές.

Μία ονειρική χρονιά για τον Τζουντ Μπέλινγκχαμ, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι είχε αφήσει την Ντόρτμουντ για λογαριασμό της Ρεάλ και είχε τονίσει ότι μεγάλο του όνειρο είναι να κατακτήσει το Champions League. Ο Άγγλος μέσος έκανε μία απίθανη σεζόν και ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του για φέτος σε συλλογικό επίπεδο, ως πρωταθλητής Ευρώπης και πρωταθλητής Ισπανίας.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο και πάλι πρωραγωνιστής

Στο Λονδίνο και το «Γουέμπλεϊ» για τον μεγάλο τελικό βρέθηκε και ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος έχει περάσει από τον πάγκο της Ρεάλ και αγαπάει πολύ την ομάδα. Δεν γινόταν να λείπει από αυτό το ματς και μετά τη λήξη, είχε κατέβει στον αγωνιστικό χώρο, όπου μίλησε με πολλούς παίκτες της «βασίλισσας».

Με τον Πορτογάλο προπονητή, ενθουσιάστηκε η μητέρα του Μπέλινγκχαμ, η οποία ήθελε οπωσδήποτε να βγάλει μία φωτογραφία μαζί του. Σε ρόλο φωτογράφου στην προκειμένη περίπτωση, ήταν ο Τζουντ, ο οποίος πήρε ένα πλατύ χαμόγελο και έκανε τη χάρη στη μητέρα του, να φωτογραφηθεί με τον «Special One».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό