22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

‘Η μαμά και ο μπαμπάς του μπορούν να είναι υπερήφανοι για αυτόν’

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε χάρισε τη νίκη στην Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Τσέλσι που ισοδυναμεί με μισό τίτλο και το φινάλε του αγώνα βρήκε τον Πεπ Γκουαρδιόλα να αφιερώνει διθυράμβους για τον Βέλγο μεσοεπιθετικό των πρωταθλητών Αγγλίας.

Η Τσέλσι στάθηκε πολύ καλά στο αμυντικό κομμάτι απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι όμως στο 70ο λεπτό δεν άντεξε έπειτα από μία μαγική έμπνευση του Κέβιν Ντε Μπρόινε, που πήρε τη μπάλα λίγο κάτω από τη σέντρα και με υπέροχο σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον Κέπα για το 1-0, που έμεινε μέχρι το φινάλε.

Το αποτέλεσμα αυτό υπέγραψε τη 12η διαδοχική νίκη των πολιτών στην Premier League που τους φέρνει στο +13 από τους μπλε του Λονδίνου, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να μιλάει με εξαιρετικά λόγια για τους παίκτες του στις δηλώσεις του αλλά και να στέκεται ιδιαίτερα στο μεγάλο πρωταγωνιστή, Ντε Μπρόινε.

“Οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι είναι φανταστικοί, τους δίνω όλα τα εύσημα. Την 1η Δεκεμβρίου ήμασταν έναν πόντο πίσω από την Τσέλσι και τώρα τόσο πολύ μπροστά τους”, τόνισε ο Καταλανός, για να πλέξει κατόπιν το εγκώμιο του MVP της αναμέτρησης, Κέβιν Ντε Μπρόινε:

“Μιλήσαμε και από τότε που είμαστε μαζί, από την πρώτη ημέρα, όσα έχουμε κερδίσει, τα έχουμε καταφέρει όλοι μαζί. Θέλω να πιέζω τον Ντε Μπρόινε να κάνει περισσότερα, είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης.

Είναι ταπεινός και κάνει τα πάντα για την ομάδα. Δεν είναι εύκολο να βρεις τέτοια χαρακτηριστικά σε έναν παίκτη. Είναι ο παίκτης της χρονιάς στη χώρα του και έχει κερδίσει τρία πρωταθλήματα και πολλά βραβεία.

Παρόλα αυτά, εγώ θέλω περισσότερα, ξέρω ότι μπορεί. Το παιχνίδι που έκανε κόντρα στην Τσέλσι, έχω καιρό να το δω από κάποιον. Έχει τα πάντα.

Ξέρει τι μπορεί να κάνει, είναι ένας παίκτης απίστευτα αγαπητός από όλους ματς. Η μαμά και ο μπαμπάς του μπορούν να είναι πολύ υπερήφανοι για εκείνον”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό