31.8 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Η Μακάμπι ενδέχεται να έχει και διπλάσιους οπαδούς με ΠΑΟ σε σχέση με το Game 3

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός AKTOR δίνει μάχη δίχως αύριο το βράδυ της Πέμπτης (02/05, 21:45) αφού παίζει για την επιβίωσή του στο πλαίσιο της διεκδίκησης πρόκρισης στο Final Four του Βερολίνου.

Όντας πίσω στη σειρά με 2-1, οι «πράσινοι» καλούνται να «σπάδουν» την έδρα της Μακάμπι Τελ Αβίβ για να ισοφαρίσουν εκ νέου τους αγώνες των Playoffs της Euroleague σε 2-2 και με σκοπό να στείλουν την υπόθεση σε πέμπτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ.

Στο πλαίσιο αυτό, η ισραηλινή ομάδα πρόκειται να έχει ακόμα περισσότερους φιλάθλους στο πλευρό της στην «Χάλα Πιονίρ» του Βελιγραδίου, με τις νέες εκτιμήσεις τοπικών δημοσιευμάτων να κάνουν λόγο ακόμα και για διπλάσιους σε σχέση με το Game 3 της Μεγάλης Τρίτης (30/04).

Ισραηλινοί δημοσιογράφοι κάνουν λόγο για δεδομένη παρουσία 1.500 οπαδών, ενώ στόχος της ομάδας είναι η περαιτέρω αύξησή τους σε 2.000. Την ίδια στιγμή, υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός AKTOR έκανε αίτημα για διάθεση 250 εισιτηρίων, γεγονός που απορρίφθηκε από την «ομάδα του λαού».

Φυσικά αυτές οι εξελίξεις έχουν φέρει ακόμα μεγαλύτερη δυσαρέσκεια στις τάξεις του «τριφυλλιού» αφού εκτός του ότι οι άνθρωποι της ομάδας πίστευαν ότι τα παιχνίδια θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών, ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΠΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξέφρασε τα παράπονά του στο ενδεχόμενο παρουσίας 2.000 φιλάθλων (και ενώ η σειρά ήταν ακόμα 1-1), γεγονός που πλέον τον επιβεβαιώνει.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό