26.9 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Μέγκαν ζήλεψε την Τέιλορ Σουίφτ και προκάλεσε γκρίνια σε βασιλικό αναλυτή

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται σα να ζήλεψαν κάτι από την αίγλη της Τέιλορ Σουίφτ και προτρέπουν τον κόσμο να εγγραφεί για να ψηφίσει στις αμερικανικές εκλογές, προκαλώντας κριτική από έναν βασιλικό σχολιαστή, που λέει ότι «δεν πρέπει να αναμιγνύονται σε καμία περίπτωση με τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές».

Οι αμερικανικές εκλογές του 2024 θα διεξαχθούν στις 5 Νοεμβρίου 2024, με την αντιπρόεδρο Κάμαλα Χάρις και τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ να μάχονται για τον Λευκό Οίκο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Express, ο βασιλικός σχολιαστής του Talk TV, Ρούπερτ Μπελ, είπε στην πλατφόρμα: «Είναι ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ και με μια τελευταία ματιά που έριξα διαπίστωσα ότι δεν υπάρχουν βασιλικοί τίτλοι στην Αμερική».

Και πρόσθεσε: «Για τη Μέγκαν, μάλλον θέλει να δει τον εαυτό της ως πολιτικό σύμβουλο, αλλά ως Δούκισσα του Σάσεξ δεν μπορεί να περιμένει ότι θα έχει θέση στο αμερικανικό πολιτικό σύστημα, δεν είναι έτσι ο τρόπος που λειτουργούν».

Μέσω της φιλανθρωπικής οργάνωσης του Χάρι και της Μέγκαν, το Ίδρυμα Archewell, το ζευγάρι δημοσίευσε μια δήλωση για την εθνική ημέρα εγγραφής ψηφοφόρων. Έγραφε: «Στο Ίδρυμα Archewell, αναγνωρίζουμε ότι η συμμετοχή των πολιτών, ανεξάρτητα από το πολιτικό κόμμα κάποιου, βρίσκεται στην καρδιά ενός πιο δίκαιου και ισότιμου κόσμου».

Φαίνεται ότι η Μέγκαν ζήλεψε τη δόξα της Τέιλορ Σουίφτ που όχι μόνο έχει καλέσει τους αμερικανούς πολίτες να σπεύσουν και να εγγραφούν στην πλατφόρμα των ψηφοφόρων, αλλά τάχθηκε ανοιχτά υπέρ της υποψήφιας των Δημοκρατικών Κάμαλα Χάρις.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό