18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε και παρουσίασε τον Χάαλαντ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η συμφωνία με την Μπορούσια Ντόρτμουντ, μέσω της πληρωμής της ρήτρας αποδέσμευσης, είχε ήδη επιτευχθεί πριν από ένα μήνα, αλλά σήμερα η Μάντσεστερ Σίτι, με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, επισημοποίησε την άφιξη του Έρλινγκ Χάαλαντ.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας καλωσόρισαν τον Νορβηγό επιθετικό δημοσιεύοντας ένα βίντεο που δείχνει νεαρό τον Χάαλαντ να φορά τη φανέλα της Σίτι, από την εποχή που έπαιζε ο πατέρας του, Αλφ-Ίνγκε, και ύστερα τον σημερινό Χάαλαντ με τη φανέλα των «Πολιτών».

Ο Νορβηγός άσος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο, για ένα ποσό που δεν έχει αποκαλυφθεί.

«Είναι μια μέρα γεμάτη περηφάνια για εμένα και την οικογένειά μου. Πάντα έβλεπα τη Μάντσεστερ Σίτι και μου άρεσε να το κάνω τις τελευταίες σεζόν», ήταν τα πρώτα λόγια του Χάαλαντ ως παίκτης της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα.

«Δεν μπορείς παρά να θαυμάσεις το στιλ παιχνιδιού τους, είναι συναρπαστικό και δημιουργεί πολλές ευκαιρίες, κάτι που είναι τέλειο για έναν παίκτη σαν εμένα. Υπάρχουν τόσοι παίκτες παγκόσμιας κλάσης σε αυτή την ομάδα και ο Γκουαρδιόλα είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές όλων των εποχών, οπότε υποθέτω ότι είμαι σωστός μέρος για να εκπληρώσω τις φιλοδοξίες μου», συνέχισε.

Και συμπλήρωσε: «Θέλω να σκοράρω γκολ, να κερδίζω τρόπαια και να βελτιώνομαι ως ποδοσφαιριστής και είμαι σίγουρος ότι μπορώ να τα καταφέρω εδώ. Αυτή είναι μια σπουδαία κίνηση για μένα και ανυπομονώ να ξεκινήσω την προετοιμασία».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό