20.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Μάντεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε τον Ραλφ Ράνγκνικ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε επίσημα τον Ραλφ Ράνγκνικ ως προσωρινό προπονητή της μέχρι το τέλος της περιόδου, με την επιφύλαξη της έκδοσης βίζας εργασίας.

Ο 63χρονος παίρνει τη σκυτάλη από τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ο οποίος απολύθηκε στις 21 Νοεμβρίου μετά την ήττα από τη Γουότφορντ (1-4).

Ο Ράνγκνικ άφησε τον ρόλο του ως επικεφαλής αθλητισμού και ανάπτυξης στη Λοκομοτίβ Μόσχας για να αναλάβει τη δουλειά στον αγγλικό σύλλογο.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα ενταχθώ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και επικεντρώθηκα στο να κάνω αυτή τη σεζόν επιτυχημένη», δήλωσε ο Γερμανός.

Μετά το τέλος αυτής της σεζόν, ο Ράνγκνικ θα παραμείνει στο «Ολντ Τράφορντ» για δύο επιπλέον χρόνια, ως σύμβουλος.

Το πρώτο παιχνίδι του ως επικεφαλής στον πάγκο της Γιουνάιτεντ, όγδοη στην Πρέμιερ Λιγκ αυτή τη στιγμή, θα μπορούσε να είναι εναντίον της Άρσεναλ στις 2 Δεκεμβρίου, εάν η αίτησή του για άδεια εργασίας ικανοποιηθεί εγκαίρως.

Σε αντίθετη περίπτωση, την ομάδα θα οδηγήσει ο νυν υπηρεσιακός μάνατζερ Μάικλ Κάρικ. «Η ομάδα είναι γεμάτη ταλέντα και έχει εξαιρετική ισορροπία νεότητας και εμπειρίας», πρόσθεσε ο Ράνγκνικ.

«Όλη μου η προσπάθεια για τους επόμενους έξι μήνες θα είναι να βοηθήσω αυτούς τους παίκτες να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους, τόσο ατομικά όσο και, κυρίως, ως ομάδα. Πέρα απ΄ αυτό, ανυπομονώ να υποστηρίξω τους μακροπρόθεσμους στόχους του συλλόγου σε συμβουλευτική βάση».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό