14.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η λατρεία των οπαδών του ΠΑΣ και το τρομερό πανό για την παραμονή του

Ειδήσεις Ελλάδα

SUPER LEAGUE INTERWETTEN

ΚΩΣΤΑΣ ΧΟΛΙΔΗΣ
10.10.2021 | 11:36

Ο Αργύρης Γιαννίκης
INTIME

Ο Αργύρης Γιαννίκης κέρδισε την αγάπη και τον σεβασμό των φίλων του ΠΑΣ Γιάννινα για το έργο του στην ομάδα η οποία καταγράφηκε σε ένα τρομερό πανό στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Το όνομα του Αργύρη Γιαννίκη βρίσκεται στην κορυφή του ρεπορτάζ της ΑΕΚ για την αντικατάσταση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον πάγκο της ομάδας.

Όπως όλα δείχνουν στα 41 του χρόνια ο Έλληνας κόουτς θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τις ικανότητές του για πρώτη φορά σε μία ομάδα υψηλών απαιτήσεων.

Πάντως, το έργο του στον ΠΑΣ Γιάννινα τη διετία που παρέμεινε στον πάγκο του ήταν ικανό για να τον αγαπήσουν οι φίλοι της ομάδας των Ιωαννίνων.

Χαρακτηριστικό είναι πως του ζήτησαν με κάθε τρόπο να μείνει στην ομάδα και έφτασαν ακόμα στη δημιουργία ενός εκ των κορυφαίων πανό που έχουν σηκωθεί στα ελληνικά γήπεδα.

Το πανό των φίλων του ΠΑΣ για τον Γιαννίκη
PRINT SCREEN / GLOMEX

Κατά τη διάρκεια του αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ολυμπιακό οι φίλοι των γηπεδούχων βρέθηκαν στις γειτονικές ταράτσες από όπου και παρακολούθησαν την αναμέτρηση.

Κάποιος από αυτούς θέλοντας να εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει ο Αργύρης Γιαννίκης στον πάγκο της ομάδας των Ιωαννίνων έγραψε: “Γιαννίκη μείνε ή πηδάω”.

Ο 41χρονος κόουτς έμεινε στα Ιωάννινα για δύο χρόνια, από το Ιούλιο του 2019 μέχρι και το τέλος Ιουνίου του 2021 όταν και ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του.

Συνολικά, σε αυτό το διάστημα ο Αργύρης Γιαννίκης έκατσε στον πάγκο του ΠΑΣ για 64 ματς μετρώντας 31 νίκες, 14 ισοπαλίες και 19 ήττες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό