23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Λατινοπούλου ιδρύει δικό της κόμμα;

Ειδήσεις Ελλάδα

Ίσως να γνωρίζετε ότι το «διαζύγιο» Μπογδάνου- Λατινοπούλου ούτε βελούδινο ήταν, ούτε πολιτικά πολιτισμένο. Ήταν επεισοδιακό. Εκείνο που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι η μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος του κόμματος Μπογδάνου, Αφροδίτη Λατινοπούλου πρόκειται να ιδρύσει δικό της κόμμα, σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη.

Και μάλιστα όσο τον δυνατόν γρηγορότερα ώστε να προλάβει τις εκλογές. Όπως η ίδια αποκάλυψε σχεδιάζει το νέο κόμμα επειδή, όπως λέει υπάρχουν οπαδοί που πρέπει να τους εκπροσωπήσει. Τι ονομασία θα έχει το κόμμα της δεν το αποφάσισε ακόμα (ίσως να το αποφασίσει το Σαββατοκύριακο).

Η «πέτρα του σκανδάλου» για τη διάλυση της κομματικής σχέσης ήταν ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου και η απόφαση του -εδώ και κάποιους μήνες ανεξάρτητου βουλευτή- Κωνσταντίνου Μπογδάνου να συνεργαστεί με το κόμμα του. Έτσι, σύμφωνα με όσα ανέφερε σε σχετική ανάρτησή του ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος προτάθηκε στην Αφροδίτη Λατινοπούλου να γίνει αντιπρόεδρος του νέου κομματικού σχηματισμού που προκύπτει από τη συνεργασία του δικού του κόμματος ΠΑΤΡΙΔΑ με το κόμμα του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου.

Η Αφροδίτη, όπως εξελίσσονται τα πράγματα δεν ήθελε να είναι αντιπρόεδρος, ούτε στο κόμμα του Μπογδάνου, ούτε στο κόμμα Εμφιετζόγλου και γίνεται Πρόεδρος στο δικό της κόμμα.

Εκείνο που μαθαίνω επίσης είναι ότι ένας πρώην υπουργός της ΝΔ (που εδώ και καιρό αποστασιοποιήθηκε από τον γαλάζιο χώρο) ετοιμάζεται και αυτός να συνεργαστεί με Μπογδάνο και Εμφιετζόγλου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό