24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η Λίτσα Πατέρα αποκαλύπτει γιατί υπέγραψε τώρα η Μενεγάκη στο Mega

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Λίτσα Πατέρα γνωρίζει τι σημαίνουν αυτές οι μέρες του Απριλίου

Τη γνωρίζει από τα πρώτα βήματα της η Λίτσα Πατέρα την Ελένη Μενεγάκη, και λίγη ώρα πριν δώσει τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας στον «αέρα» του Πρωινού, ρωτήθηκε για το συμβόλαιο που υπέγραψε η παρουσιάστρια στο Mega.

Η αστρολόγος, η οποία έχει συνεργαστεί επί σειρά ετών με την Ελένη Μενεγάκη σημείωσε μεταξύ άλλων πως πιστεύει ότι η παρουσιάστρια «κοίταξε τις ημέρες και έβαλε τις υπογραφές».

Ο Γιώργος Λιάγκας ζήτησε από την Λίτσα Πατέρα να σχολιάσει την πληροφορία ότι η Ελένη Μενεγάκη πριν υπογράψει κοίταξε τις ημερομηνίες ώστε να γνωρίζει τι συμβαίνει αστρολογικά.

Αναλυτικά, η Λίτσα Πατέρα σχολίασε: «Δεν ξέρω τι έκανε η Ελένη αλλά ήταν οι καλύτερες μέρες και η Ελένη ξέρει πάρα πολύ καλή αστρολογία. Με έχει οδηγήσει και στα πρώτα χρόνια, το πρώτο βιβλίο που έγραψα, εκείνη με έβαλε να το γράψω. Ξέρει να ακούει η Ελένη και ξέρει πάρα πολύ καλά τις ημέρες. Όντως, αυτές οι ημέρες, είναι οι καλύτερες ημέρες του Απριλίου. Πιστεύω πραγματικά ότι η Ελένη θα κοίταξε τις ημέρες και θα έβαλε τις υπογραφές».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό