24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Η λίστα του ΠΑΟΚ για τα παιχνίδια με την Σάμροκ Ρόβερς στο Europa League

Ειδήσεις Ελλάδα

O ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε κόντρα στην Μάλμε και γνώρισε τον «πικρό» και άδικο αποκλεισμό με 4-3 στο γήπεδο της Τούμπας. Οι «ασπρόμαυροι» καλούνται να διαχειριστούν μια δύσκολη κατάσταση μιας και πάλι έμειναν μια ανάσα μακριά από την μεγάλη πρόκριση σε ομίλους Champions League, κάτι που αν συνέβαινε θα γινόταν για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας.

Το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου ετοιμάζεται ωστόσο για τα playoffs του Εuropa League, εκεί όπου θα βρεθεί αντιμέτωπος κόντρα στην Ιρλανδική ομάδα Σάμροκ Ρόβερς με στόχο την πρόκριση ώστε να συνεχίζει να αγωνίζεται στην δεύτερη κορυφαία Ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Εκτός από την λίστα βρίσκεται ο Αλί Μπουάνα Σαμάτα και ο Γουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ, που αναμένεται να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Αλ-Καλούντ.

Η λίστα Α’ του ΠΑΟΚ: Μπάμπα, Μπαλωμένος, Τάισον, Καμαρά, Όττο, Τσάλοφ, Ντεσπόντοφ, Κεντζιόρα, Κωνσταντέλιας, Κοτάρσκι, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μουργκ, Οζντόεφ, Σάστρε, Σβαμπ, Ράφα Σοάρες, Ταλιχμανίδης, Μπράντον, Θυμιάνης, Τισουντάλι, Τσιφτσής, Τσιγγάρας, Βιεϊρίνια, Α. Ζίβκοβιτς.

Στα της Super League ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Πανσερραϊκό στην Τούμπα (17/8 20:00), στην πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα και θέλει την νίκη για να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του. Εκτός από τις επιλογές του Λουτσέσκου έμειναν πέντε παίκτες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό