25.1 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η Λίβερπουλ τινάζει την ‘μπάνκα’ στον αέρα για Νούνιες και δίνει 100 εκατ. ευρώ

Ειδήσεις Ελλάδα

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΒΕΛΗ
08.06.2022 | 15:14

Ο Ντάργουιν Νούνιες στην αναμέτρηση της Μπενφίκα με τη Λίβερπουλ στο Champions League
2022 ARMANDO FRANCA / AP IMAGES

Ο Ντάργουιν Νούνιες βρίσκεται στη λίστα του Γιούργκεν Κλοπ για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, με τη Λίβερπουλ να είναι έτοιμη να σπάσει την “μπάνκα” στον αέρα, βγάζοντας από τα ταμεία της 100.000.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της από την Μπενφίκα.

Ο Γιούργκεν Κλοπ θέλει τον Ντάργουιν Νούνιες στη Λίβερπουλ την επόμενη σεζόν και η διοίκηση των κόκκινων κάνει ό,τι μπορεί για να τον αποκτήσει και να πραγματοποιήσει την επιθυμία του Γερμανού τεχνικού.

Σύμφωνα με την Daily Mirror, οι άνθρωποι των Reds είναι πρόθυμοι να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη τους, προσφέροντας στην Μπενφίκα 100 εκατ. ευρώ για να αποκτήσουν τον 22χρονο επιθετικό.

Η Λίβερπουλ φαίνεται να έχει αποδεχθεί πως ο Σαντιό Μανέ δεν θα συνεχίσει στο Άνφιλντ την επόμενη σεζόν και ψάχνουν ήδη τον πιθανό αντικαταστάτη του.

Ο Ουρουγουανός φορ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Κλοπ και όπως αναφέρει η ίδια πηγή η ομάδα έχει ξεκινήσει ήδη τις διαπραγματεύσεις με τους “αετούς”.

Ο Νούνιες έφτασε στην Μπενφίκα τον Σεπτέμβριο του 2020 και έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Τη φετινή σεζόν κατέγραψε σε 41 συμμετοχές 34 γκολ, ενώ μοίρασε και τέσσερις ασίστ.

σχετικα αρθρα

Λίβερπουλ: Νέο “όχι” στην Μπάγερν για Μανέ, θεώρησε “γελοίους” τους όρους των μπόνους

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό