25.2 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

‘Η Λίβερπουλ μάς δίνει την ευκαιρία να ανακαλύψουμε την αξία μας, χρειάζεται η αγάπη των οπαδών’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΜΙΛΑΝ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
16.09.2024 | 16:57

Ο Πάουλο Φονσέκα στον πάγκο της Μίλαν σε αγώνα της Serie A κόντρα στην Βενέτσια | 14 Σεπτεμβρίου 2024
@2024 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Η Μίλαν αρχίζει την περιπέτεια του νέου Champions League υποδεχόμενη την Τρίτη (17/9, 22:00) την Λίβερπουλ, με τον Πάουλο Φονσέκα να εκθειάζει τους ρεντς και να υποστηρίζει πως ο αγώνας αυτός θα δώσει την ευκαιρία στους παίκτες του να δείξουν πόσο αξίζουν.

Η έναρξη της League Phase του Champions League βρίσκει την Μίλαν να περιμένει στο ‘Σαν Σίρο” την Λίβερπουλ το βράδυ της Τρίτης (17/9, 22:00, COSMOTE SPORT 2 HD, LIVE από το Matchcenter του SPORT24), σε ένα ματς που οι Ιταλοί θα μπουν με αυτοπεποίθηση έχοντας πετύχει το περασμένο Σάββατο την πρώτη νίκη τους στη φετινή Serie A, με το ευρύ 4-0 επί της Βενέτσια.

Το αποτέλεσμα αυτό αποτέλεσε μία τονωτική ένεση για παίκτες, τεχνική ηγεσία αλλά κα οπαδούς των ροσονέρι μετά από την προβληματική εκκίνηση στο πρωτάθλημα (2 ισοπαλία – 1 ήττα στα πρώτα τρία παιχνίδια), με τον Πάουλο Φονσέκα να στέλνει μήνυμα στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας πως το ματς με την Λίβερπουλ έρχεται την κατάλληλη στιγμή για την ομάδα του.

“Η Λίβερπουλ είναι μία μεγάλη ομάδα, έχουν πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και εξαιρετικές μονάδες. Θα πρέπει να είμαστε τέλειοι αμυντικοί για να μπορέσουμε να νικήσουμε.

Δεν επιτρέπεται να κάνουμε λάθη, θεωρώ πως η Λίβερπουλ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Την Τρίτη θα έχουμε την ευκαιρία να καταλάβουμε εάν έχουμε βελτιωθεί και αν μαθαίνουμε.

Θα ανακαλύψουμε την πραγματική αξία μας”, τόνισε ο Πορτογάλος προπονητής, ο οποίος βρέθηκε στη δίνη του κυκλώνα στην αρχή της σεζόν, για να στείλει παράλληλα μήνυμα στους τιφόζι της ομάδας του:

“Η στήριξη των οπαδών είναι κάτι πολύ σημαντικό, αυτό φάνηκε στο ματς με την Βενέτσια τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Με την Λίβερπουλ θα μας στηρίξουν, έχουμε ανάγκη την αγάπη τους”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό